FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL, CAMPIOANA ROMÂNIEI

VIDEO INCREDIBIL! Săpunaru și Șumudică au sărit de pe bancă la golul Viitorului

Foto: Captură TV Dolce Sport
Foto: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 00:03

Astra a remizat cu Dinamo în ultima etapă și le-a distrus "câinilor" orice speranță la titlu, dar Marius Șumudică și oamenii de pe banca giurgiuvenilor au părut mai interesați de succesul Viitorului decât de propriul meci. 

Astralii de pe bancă urmăreau pe telefoane evoluția scorurilor de la FCSB - CS U Craiova și Viitorul-CFR Cluj, iar în momentul în care echipa lui Hagi a marcat, toată banca Astrei a sărit în sus de bucurie!

În urmă cu o săptămână, Alex Ioniță II a plâns după Astra - FCSB 0-1 și a oferit câteva declarații incredibile: "Mi-aș da cinci ani din viață numai să  nu ia Steaua titlul ... Îmi pare rău că am pierdut acest meci, obiectivul nostru era să îi facem culoar Viitorului". 

Vezi AICI video

CONTEXT: Viitorul și FCSB au terminat la egalitate campionatul, dar LPF le-a dat medaliile de campioni celor din trupa lui Hagi, susținând că departajarea se face ținând cont de meciurile directe din play-off. Steliștii, în schimb, vor reclama Liga și Federația la TAS: "Noi suntem campioni! Ar trebui să se ia în calcul și meciurile directe din campionatul regulat, noi așa interpretăm regulamentul". 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
ray51
ray51  •  15 Mai 2017, 09:31

Ce culoar i-ati facut Viitorului cand in meciul direct cu FCSB ati clacat ca niste 'papusele' manipulate prost? Jucatori la 2 capete.

887135588047117
Victor Peneaca  •  14 Mai 2017, 17:16

Daca se termina meci nul la Ovidiu ca si in Bucuresti in Stefan cel Mare Sumudica ar fi fost oarecum demascat ca a fost trup si suflet cu Becali. Probabil ca el este cartita din vestiarul echipei de aici si relatiile reci cu patronul echipei proprii. Dar trebuie sa recunosc este un actor de Oscar si crede ca pacaleste pe toata lumea.Numai ca legea compensatiei o sa lucreze si pentru el si caderea de pe varful piramidei il va plasa in mocirla pe care o merita.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Mai 2017, 16:12

off saracii,va dati seama cata frustrare au acumulat astia plini de ura,vai de ei,numai ca fotbal mai putin in meciurile cu viitorul,steaua i a distrus

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close