FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INCREDIBIL! Se renunță la modernizarea stadionului Dinamo! Care e marea problemă

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 23:57

Sunt șanse mari să fie nevoie de înlocuirea stadionului din Ștefan cel Mare din proiectul Euro 2020. Compania Naţională de Investiţii știe că relaţia dinamoviștilor cu Badea e problema, scrie Gazeta Sporturilor de astăzi!

Federaţia studiază deja posibilitatea schimbării unui stadion dintre cele patru pe care le alesese pentru modernizări în vederea Euro 2020. Dinamo e arena cu probleme.

Proiectul s-a blocat în Ștefan cel Mare din cauza încurcăturilor. La Dinamo există o diferenţă faţă de celelalte arene aflate în planul pentru Campionatul European: Steaua, Rapid și stadionul de rugby.

În Ștefan cel Mare nu e suficient acceptul Clubului Sportiv pentru pornirea lucrărilor, fiindcă “stăpân” e Nicolae Badea. Totul despre problemele de la stadion în Gazeta Sporturilor de astăzi sau pe platforma Gazeta Digitală, AICI.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Martie 2017, 18:58

desi sunt rivali,este trist,vai de tara asta

10153324563120690
Stoica Relu  •  01 Martie 2017, 15:01
Postat de mariuss72 pe 01 Martie 2017, 09:55

Nu te duce capul, inainte sa comentezi ca prostul, vezi si tu cum stau lucrurile. Stadionul e cesionat pe 25 de ani broscoiului de Badea, asta nu inseamna ca poate face ce vrea acolo. Si CS Dinamo nu poate face asa ceva, stadionul e totusi proprietatea statului.

*** are concesionat pe 40 ani,nu pe 25 cum spui tu.Cum naiba a luat *** si de la cine parcul Dinamo ,nu stiu!Din cauza astora Romania e in paragina.Nu mai scapam niciodata de ei si de odraslele lor...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Martie 2017, 10:07
Postat de gilos pe 01 Martie 2017, 09:46

Se vrea ca stadionul Dinamo sa ajunga o ruina pt a fi demolat si construit un mall in locul lui. Rechinii stau la panda, in frunte cu fratii negoita , Badea si ceilalti sacali care au fost sau sunt in actionariatul lui Dinamo. Suporterii si echipa este ultima lor problema....

bai baiatule..cat de prost sa fii totusi ???

Vezi toate comentariile (54)
Comentează