FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VIITORUL 3-3

Îndrăgostit de Craiova » Hagi a fost la un pas să îmbrace tricoul oltenilor, iar acum e fascinat de suporterii de pe "Oblemenco"

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2018 09:19

Sâmbătă seară, în finalul conferinței de presă de la Craiova, Gică Hagi a dezvăluit că are o relație bună cu finanțatorul Științei, Mihai Rotaru. Iar când jurnaliștii locali l-au întrebat dacă nu regretă faptul că n-a ajuns să îmbrace tricoul Științei, "Regele" le-a răspuns "stați liniștiți, vin să vă antrenez".

Ceea ce s-ar putea întâmpla doar dacă vinde Viitorul sau dacă una dintre cele două echipe retrogradează, pentru a evita un conflict de interese.

Semnase pentru Știința în 1983

Adevărul este însă că patronul-jucător al constănțenilor are o afinitate pentru Craiova. În 1983, președintele de atunci al oltenilor, Corneliu Stroe, îl și convinsese să i se alăture lui Balaci, Zoli Crișan, Cârțu și Cămătaru, vorbindu-i despre posibilitatea de a juca în cupele europene și asigurându-l că-l va înscrie la Facultatea de Științe Economice.

Hagi a semnat o hârtie prin care-și dădea acordul să îmbrace tricoul alb-albastru, dar ulterior, selecționerul Mircea Lucescu și Nicu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu, l-au direcționat spre Sportul Studențesc, cu care se înțelesese și clubul său, FC Constanța.

"La Craiova m-am simțit antrenor"

Inclusiv fanii din Bănie îl fascinează pe Hagi. În decembrie 2017, când a jucat prima oară cu Viitorul pe noul "Ion Oblemenco", s-a arătat încântat de atmosfera din stadion.

Deși rezultatul îi fusese defavorabil (1-3), "Regele" a mărturisit că "în fața acestui public m-am simțit antrenor. Vă felicit pentru ce se întâmplă la Craiova, e altceva. Mi-a plăcut aici. E frumos să vezi un stadion plin, să vezi cum suporterii pun presiune pe adversar. Mă bucur că se face ceva în România într-o zonă unde fotbalul e iubit". 

4 jucătoritrecuți prin mâinile lui Gică Hagi au marcat toate cele 6 goluri ale confruntării de sâmbătă: Cicâldău, Cristi Ganea ("dublă"), iar de la U Craiova, Mitriță și Băluță ("dublă")

Mulțumit cu locul 4?

Întrebat dacă Viitorul mai are șanse reale la locul 3, Hagi a evitat un răspuns tranșant. Dar a lăsat senzația că s-a resemnat: "Noi am fost foarte mulțumiți că am ajuns în play-off, cu o echipă mult schimbată față de aceea cu care am câștigat titlul. Contează și tinerețea jucătorilor. Lipsa meciurilor importante se vede în picioarele unora. Alternăm momentele de joc bun cu cele mai puțin reușite".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
deuxex
deuxex  •  02 Mai 2018, 21:55
Postat de ucv1948 pe 30 Aprilie 2018, 17:02

Pai il avem si noi pe Hagi al nostru de Oltenia : HagiLutu ..... Ce generatie a avut Craiova cu Ionut Lutu , Marius Sava etc .... .... Dar am avut conducatori foarte slabi , fara viziune ... ... Respect Gheorghe Hagi ! Va dati seama cum arata Craiova Maxima cu Hagi in tricoul Stiintei ??! .....

Din pacate, Lutu nu a avut nici mintea, nici respectul de sine pe care il are Hagi. Pentru ca acum e un simplu argat pe mosia oierului din Pipera...

prazburg1948
prazburg1948  •  01 Mai 2018, 18:34
Postat de mountytoma pe 30 Aprilie 2018, 10:39

felicitari jucatorilor si antrenorilor si suporterilor prezenti la acest meci! asa da FOTBAL! cel mai frumos meci de FOTBAL pe care il vad de multi ani incoace, de la becalizarea Romaniei mai ales... asta vrem sa vedem, o echipa care cand are 1-0 joaca pentru 2-0! si o echipa care cand e condusa reactioneaza imediat cu gol! jos palaria!

Frumos comentariul, vorbele de genul asta rar se gasesc pe site-ul asta. Respect!

ucv1948
ucv1948  •  30 Aprilie 2018, 17:02

Pai il avem si noi pe Hagi al nostru de Oltenia : HagiLutu ..... Ce generatie a avut Craiova cu Ionut Lutu , Marius Sava etc .... .... Dar am avut conducatori foarte slabi , fara viziune ... ... Respect Gheorghe Hagi ! Va dati seama cum arata Craiova Maxima cu Hagi in tricoul Stiintei ??! .....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close