FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

INFOGRAFIE Gigi Becali, salvatorul Astrei » Cum a dezintegrat finanțatorul FCSB-ului fosta campioană

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2017 14:47

FCSB și-a făcut o obișnuință în ultima vreme din a transfera pe bandă rulantă jucători de la Astra Giurgiu, echipă devenită în ultimele sezoane o rivală constantă a roș-albaștrilor în Liga 1. 

Pompiliu Stoica, Florentin Dumitru, Bogdan Nicolae, Gabriel Enache, William de Amorim, Fernando Boldrin, Denis Alibec, Junior Morais și Constantin Budescu sunt jucătorii de top care au făcut pasul de la Astra la FCSB în ultimii 18 ani.

Sumele obținute de Astra din transferuri au reprezentat adevărate guri de oxigen pentru bugetul clubului, revitalizat de fiecare dată de prețurile consistente plătite de latifundiar către echipa giurgiuveană. 

astra page 001 copy
*Infografie de Costin Ștucan

Mai mult,  în baza relațiilor extrem de cordiale dintre Becali și Ioan Niculae, finanțatorul Astrei, echipa roș-albastră e pe cale să mai realizeze o mutare pe axa Giurgiu - București, portughezul Felipe Teixeira fiind foarte aproape de a ajunge la FCSB. 

Portughezul a fost pe punctul de a veni la FCSB și în trecut, fiind acuzat de legături mult prea apropiate cu finanțatorul George Becali. 

Geraldo, unul dintre puținii jucători care a trecut din curtea Stelei în cea a Astrei, a fost în mijlocul unui scandal în această primăvară, după partida pierdută de Astra în fața roș-albaștrilor, scor 0-3, în care a comis un penalty suspect. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
10209355191619210
Dani Dany  •  13 Iunie 2017, 18:41

Stil mafiot!

widoqq
widoqq  •  13 Iunie 2017, 18:17

Ciobanul a salvat Astra prin dezintegrare! Ce n am inteles eu este dc a trebuit mutata *** la Bucuresti si nu s a mutat ciobanul la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  13 Iunie 2017, 17:50
Postat de zizu pe 13 Iunie 2017, 17:27

cu toti a facut la fel ! si ne miram de ce nu avem rezultate cu nationala! acest infractor nu stie decat sa distruga....a luat de la urziceni,petrolul,otelul....a incercat si la cfr.....! el nu construieste ,el doar distruge ca sa fie altul mai slab,nu ca sa fie el mai bun

Tu nu ai inteles nimic din articolul asta, vezi doar partea goala a paharului...cate echipe supravietuiesc din banii Stelei?! In fotbal, banii dicteaza, in toate campionatele Europei sunt echipe care fac ceea ce face Steaua: Real, Barca, Bayern etc Hai sa fim ipocriti si subiectivi, esti un roman autentic!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează