FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Insider în cantonamentul lui Dinamo » Șefii clubului au refuzat jucătorii propuși de un impresar

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 11:30

Impresarul Lucian Marinescu e de părere că Dinamo ar avea nevoie de câteva întăriri, dar spune că oficialii "câinilor" i-au refuzat acestuia jucătorii propuși de el.

"Am fost la ei în cantonament, am discutat, dar ei au un lot comeptitiv. Sigur, au nevoie de unu-doi jucători care să le aducă un plus.

Au vreo două-trei piste pe care le testează, rămâne de văzut ce vor alege. Eu le-am oferit una-două soluții, dar ei au venit cu alte soluții, să vedem ce se va întâmpla", a dezvăluit Lucian Marinescu, la TV Digi Sport.

Directorul sportiv al "câinilor", Ionel Dănciulescu, a declarat ieri că este îngrijorat de faptul că Dinamo nu a realizat niciun transfer în această pauză competițională. DETALII, AICI

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
omidiu
omidiu  •  25 Ianuarie 2017, 00:00

Dinamo nu are nevoie de intariri. Lotul actual e suficient pt playout

1746705222250547
Vladi Vladimir  •  24 Ianuarie 2017, 16:04

pai se desfiinteaza Unirea Tarlungeni si CSM Ramnicu Valcea, au de unde alege

zecs93
zecs93  •  24 Ianuarie 2017, 15:01

Ne vom intari, vom lua toti viagra :))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează