FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Brănescu, despre transferul lui Margiotta la Dinamo: "E un fotbalist cinic. Italienii au o problemă"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 10:34

Laurențiu Brănescu, goalkeeper-ul celor de la Dinamo, a vorbit despre transferul atacantului italian de 23 de ani Francesco Margiotta, de la Juventus, mutare anunțată azi în presa din Italia (detalii, VIDEO, FOTO) și confirmată de Adrian Mutu în această dimineață. 

Brănescu aparține de Juventus și-l știe pe Margiotta de la echipa secundă a campioanei Italiei. 

"Margiotta a jucat la tineret la Juve, e al doilea vârf, poate evolua și mijlocaș ofensiv. E un jucător foarte bun, marchează, e foarte cinic.

Italienii au o problemă, sunt greu de integrat. Lor le e foarte greu atunci când schimbă mediul de viață, departe de familie și prieteni. Așa s-a întâmplat și cu Luca Ceccarelli, i-a fost foarte greu să se adapteze la Dinamo.  Am prieteni italieni care joacă în străinătate și îmi spun același lucru. Totuși, Margiotta a jucat în Elveția și știe cum e să joci în afara Italiei", a spus Brănescu. 

Portarul dinamovist a vorbit și despre așteptările pe care le are de la sezonul care va începe luna viitoare. 

"N-au contat rezultatele din amicale, contează să evoluezi cât mai bine în cele oficiale. Ne vom bate la titlu cu echipele din play-off, dacă ești în primele șase cu siguranță te poți bate la campionat. 

Obiectivul este să ne batem pentru toate trofeele, asta se cere la Dinamo. Trebuie să fim foarte uniți, să jucăm cât mai bine și să ne clasăm cât mai sus",  a declarat Laurențiu Brănescu, la TV Dolce Sport.

"Dielna era un fundaș bun, era un jucător cu experiență, ne-ar fi ajutat. Nu am jucat alături de el, pentru că am fost accidentat, dar i-am văzut calitățile din fața televizorului" Laurențiu Brănescu

Vezi și

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2017, 11:59

bun. sa ii uram bun venit si italianului de la Juve. sa ii vedem pe ceilalti 4. am spus ca vor fi 6. sunt 2 pe moment. cu treburi ofensive.)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează