FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Întâmplări tragicomice la CFR Cluj! Situație penibilă pentru doi jucători ai campioanei după un meci în Europa

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 18:20

Situația de la CFR Cluj devine tot mai comică, de la o zi la alta. Iar informațiile din interiorul clubului arată faptul că lucrurile nu merg într-o direcție bună pentru un club care a câștigat titlul în Liga 1 în sezonul trecut.

După meciul tur cu Dudelange, Ovidiu Hoban și portarul Fernandes au fost solicitați la testul anti-doping, însă nu au fost așteptați de restul echipei, care a plecat de la stadion mai devreme, anunță TV Telekom Sport.

Situația bizară a mers mai departe. Nu numai că nu au fost așteptați, dar au fost nevoiți să plece a doua zi spre România, asta pentru că delegația campioanei plecase deja din Luxemburg.

Cei doi au mai rămas o noapte la hotel după ce au fost lăsați la stadion. N-au mai prins avionul cu care a plecat echipa și s-au întors a doua zi, cu un alt avion.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  15 Septembrie 2018, 11:26

Dumnezeule Mare !!!!. Din ce fac ăștia știre!!!!. Te poți crucii cât de *** sunt "ziariștii " ăștia. Ar face orice numai să împrăștie ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  14 Septembrie 2018, 22:52

Iar turnatorii pe filiera Mara...Eu nu vad deloc tragicomedia decat prin prisma faptului ca actionarii CFR sunt actionari si la concurenta Ringier....Un exemplu....de ce sa pierd 22 de bilete si sa le rascumpar a doua zi...maibine pleaca 22 iar a doua zi cumpar 2 bilete....

148891712577342
Gabriel Alexandru Pintea  •  14 Septembrie 2018, 22:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează