FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Întăriri de firmă pentru titlu! » Pandurii repatriază un fost golgeter și campion al României

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 11:31

Pandurii, echipă aflată pe locul 5, vrea să se implice pentru lupta la titlu și se întărește. 

Formația antrenată de Edi Iordănescu este aproape de a-l aduce pe Liviu Antal, de la Hapoel Tel Aviv. Presa din Israel scrie că fostul golgheter al Ligii 1 și campion cu Oțelul în 2011, nu intră în planurile antrenorului Eli Gutman, și va fi împrumutat pînă la vară.

Antal, 26 de ani, ar urma să semneze în cel mai scurt timp, acum discutîndu-se modul în care va fi achitat salariul jucătorului.

Atacantul se află în Israel din vara lui 2015 și a marcat de două ori în 15 meciuri. De-a lungul carierei, Antal a mai jucat la FCM Tîrgu Mureș, Oțelul, Vaslui, Genclerbirligi și Beitar Ierusalim. În Liga 1, Antala strîns 145 de prezenţe şi  a marcat 36 de goluri.

1.750.000 €este cota lui Antal, potrivit transfermarkt.de

PANDURII

Antrenor: Edward Iordănescu (confirmat)
Veniri: Acsinte (Botoșani), Ropotan (Petrolul), Răuță (Mioveni)
Plecări: Momcilovici (Steaua), Filippetto, Khalouta (contracte reziliate)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Ianuarie 2016, 14:09

parca astia nu isi permiteau sa aduca jucatori scumpi cu salarii mari??? e clara treaba,de aia iordanescu vroia sa decimeze steaua,sa castige pandurii titlul,e clar ,fraierii la culcare !

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  26 Ianuarie 2016, 13:14

Mama ,ce m-am speriat ! Cand am auzit de jucator de firma, si cand colo se mai intoarce un rebut in tara !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează