FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Întăriri în ofensivă în ultima săptămînă de mercato! » Petrolul a transferat azi doi jucători uruguayeni

FOTO: fcpetrolul.ro
FOTO: fcpetrolul.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 18:47

Petrolul şi-a întărit compartimentul ofensiv în ultima săptămînă de mercato prin aducerea fotbaliştilor uruguayeni Rodrigo Pastorini şi Sebastian Gallegos. Fotbaliştii sud-americani au fost prezentaţi astăzi de ”lupi”.
Rodrigo Pastorini poate juca pe postul de mijlocaş ofensiv, dar şi ca vîrf. Jucătorul de 24 de ani venit de la Wanderers Montevideo a semnat un contract pe doi ani cu ploieştenii şi va purta numărul 23, informează site-ul oficial al clubului. Uruguayanul a iesit campion cu Peñarol în 2013, a dat 16 goluri în 33 de meciuri în sezonul trecut, şi este cotat la 750.000 de euro pe transfermarkt.de. Devine al doilea cel mai bine cotat vîrf din lot, după Tamuz (1,3 milioane).

Sebastian Gallegos a venit de la echipa italiană Como şi poate evolua ca mijlocaş de bandă, dar şi în spatele vîrfului. Jucătorul de 22 de ani a fost golgeterul Campionatului Mondial Under 17 din 2009, unde a marcat 5 goluri în patru meciuri. Fotbalistul a semnat o înţelegere pe un an, cu opţiune de prelungire şi a ales numărul 13. Uruguayanul este cotat cu 125.000 de euro de transfermarkt.de.

Pastorini şi Gallegos au jucat împreună şi la Peñarol, iar la semnarea contractelor cu Petrolul au fost asistaţi de agentul FIFA, Alfredo Regueira, aşa cum s-a întîmplat şi în cazul conaţionalului lor, Juan Albin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
humanimal
humanimal  •  05 Septembrie 2014, 00:04
Postat de iceman2909 pe 03 Septembrie 2014, 22:44

Acum 10-15 ani, petrolul era o echipa respectata, eram f mic si mergeam la meciuri alaturi de rude si vecini, chiar daca de atunci sustineam Steaua. In acest moment, petrolul este doar o echipa care se remarca prin actele de huliganism ale suporterilor, banii luati fraudulos de la primarie si numarul excesiv de straini fara valoare.

Ai de toate omule.... mai putin ratiune. Vrei sa spui ca suporterii Stelei sunt un model de civilitate? Uita-te la Meme ce gesturi de huligan a avut la meciul cu Rapid cand luat un scaun si l-a aruncat in tribuna si aici vorbim de un oficial, nu de cocoalarii din trinbune care stiu sa strige numai M.U.YE , nu au cantece si nici imn iar de bani....nu uita ca patronul Stelei e bagat la racoare pt ca a prejudicicat statul roman prin afaceri ilegale cu terenuri. Asa ca mai gandeste putin inainte sa scoti pe gaura gurii asemenea abjectii.

humanimal
humanimal  •  04 Septembrie 2014, 23:56
Postat de bunga_bunga pe 04 Septembrie 2014, 16:26

nationalist prostan. pai ce produce scoala romaneasca de fotbal, bai firoscosule? bourceni si dodei? joaca tu cu romani

L-ai uitat pe Banel....:)

bunga_bunga
bunga_bunga  •  04 Septembrie 2014, 16:26
Postat de smdb pe 03 Septembrie 2014, 18:43

Bravo, sanatoasa gandire. Le urezi succes, speri sa confirme, esti bucuros ca au mai venit niste straini la noi in campionat. Ce ne trebuie noua sa crestem copii? Tamuji, Albini, Yahai, Bukari, Fatai, astia-s baza, cat mai multi sa vina si sa aiba succes, nu? Si duminica seara ce faci cand ne-o servim iar de la greci?! Il injuri pe Piturca.

nationalist prostan. pai ce produce scoala romaneasca de fotbal, bai firoscosule? bourceni si dodei? joaca tu cu romani

Vezi toate comentariile (77)
Comentează
Close