FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Întăriri pentru Dinamo » Rednic anunță noi transferuri: "Va fi cireașa de pe tort"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 17:51

Dinamo are un parcurs excelent în acest debut de sezon, fiind singura echipă neînvinsă din Liga 1.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, vrea să întărească echipa și a anunțat că vor mai veni un fundaș lateral și un mijlocaș.

"Ne mai trebuie un fundaș lateral. Pînă miercuri sau joi sînt șanse să vină fundașul cu care am vorbit. Sîntem în tratative avansate și cu un mijlocaș, care sper sa fie cireașa de pe tort. Suporterii o să fie foarte fericiți.

S-a negociat cu Mulemo și au fost tergiversări. Acum ne-a sunat el că și-ar dori să vină la Dinamo. Ne mai gîndim", a spus Rednic la Radio Dinamo 1948.

Landry Mulemo este fundaș stînga și are 27 de ani. De-a lungul carierei, fundașul de 1,78 m a mai jucat la Bucaspor, Beitar Ierusalim şi Kaposvari, iar sezonul tecut a evoluat în prima ligă din Belgia, la Kortrijk, locul 6.

Transferuri Dinamo vara 2015:  Cerniauskas, Feussi, Vojnovici, Mevlja, Abraham, Corbu, Gnohere, Essombe, Palici și Pujlici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 22:11
Postat de zecs93 pe 05 Septembrie 2015, 21:26

mijlocasu ala e elhamed, din pacate nu-i dau drumu belgienii aia, dar cu toate astea, poate poate incercam sa-l readucem pe Djakaridja Kone !!!

acum am vzt ca kone a semnat cu sivasspor !!!

zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 22:07
Postat de Mihai Andrei pe 02 Septembrie 2015, 19:38

Acum am citit si eu ca negociaza cu el,sa speram ca va veni dar cica da 2 jucatori imprumut pe el,oare care ar fi acei 2? Unul ma gandesc ca Serban...

serban si van harenn si sar putea si corbu cica sa mearga ( nu danciulesciu ci laurentiu Corbu mijlocas lateral) Dinamo negociaza si vor veni ( ca sunt sanse mari) sa vina Anton,Mulemo si Goreux si gata, incheiem perioada asta de transferuri, la iarna oricum vin alti care vor suplini pe cei care nu au confirmat sezonu asta !!!

zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2015, 21:26

mijlocasu ala e elhamed, din pacate nu-i dau drumu belgienii aia, dar cu toate astea, poate poate incercam sa-l readucem pe Djakaridja Kone !!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează