FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS OTOPENI 0-0

"Înţelegem supărarea domnului Turcu, dar noi nu sîntem «echipă de desculţi»" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2009 00:00

Conducerea CS Otopeni s-a arătat contrariată de afirmaţiile vicepreşedintelui dinamovist Vasile Turcu, care a declarat la finalul meciului din Ştefan cel Mare că formaţia sa nu a putut învinge "o echipă de desculţi".

"Îi înţelegem supărarea domnului Turcu aflat cu gândul la Liga Campionilor, însă considerăm ca inaccetabile fraze de genul 'nu am reuşit să batem o echipă de desculţi, care trăieşte de azi pe mâine'. Informaţiile pe care domnia sa le-a primit dinspre gruparea noastră sunt total eronate, având în vedere că 'desculţii' formaţiei CS Otopeni sunt cu plăţile la zi şi trăiesc, ca orice oameni normali, într-o societate normală", se arată într-un comunicat al clubului ilfovean.

Conducerea echipei CS Otopeni îi răspunde acţionarului dinamovist şi în privinţa declaraţiilor acestuia conform cărora 'doi jucători de la Dinamo valorează cât întregul buget al CS Otopeni': "Această constatare a dânsului ne obligă să credem că, din punct de vedere administrativ şi ca exprimare a echipei, ne descurcăm onorabil, ţinând cont că, pe terenul de joc, aceste enorme diferenţe bugetare s-au dovedit insesizabile".

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
pustiulika
pustiulika  •  16 Martie 2009, 17:05

TURCU=... RROM , SUBCULTURA ,

 •  16 Martie 2009, 16:30

Frumoasa palma trasa "marelui" spalator de bani Turcu!

 •  16 Martie 2009, 16:07

la cum am jucat aseara nu meritam nimic, pe plan profesional suntem zero /.pai vrem in cl cu asemenea joc ,ma bufneste rasul .ce zice omul negru este total jignitor pentru echipa din otopeni ,ei au fost peste noi ca atitudine si joc .CUVANTUL CORECT ERA ;RESPECT PENTRU EI O ECHIPA FARA PRETENTII .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează