FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Înțepătură la adresa lui Becali? Ce a spus Budescu la gala la care a fost desemnat fotbalistul anului 2017: "Asta pentru că tot am fost criticat"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 11:50

La Gala Fotbalului Românesc, organizată luni seară de Clubul Sportiv al Jurnaliștilor, Constantin Budescu a fost cel mai premiat jucător, fiind desemnat mijlocașul anului și fotbalistul anului.

În plus, mijlocașul de la FCSB a ridicat și trofeul pentru cel mai bun fundaș al anului, câștigat de Romario Benzar, și a avut un mesaj ironic către cei care l-au contestat pentru că nu depune efort în timpul meciului, printre care se numără Gigi Becali și Ilie Dumitrescu.

"Vă mulțumesc în numele lui Romario, care a avut o problemă și n-a putut ajunge în această seară. Uite că am ridicat eu premiul de cel mai bun fundaș al anului, că tot am fost criticat în ultima perioadă pentru că nu știu să fac faza defensivă", a spus Budescu la festivitatea de premiere.

"Budescu este foarte important pentru noi. El face ce vrea pe teren, poate să inventeze lucruri și să câștige un meci. Dacă îi spun «Joacă meciul ăsta» și dacă vrea, câștigă meciul singur. Dar depinde dacă vrea să aibă acceași atitudine mereu, să aibă mereu o dorință maximă. El nu are această atitudine tot timpul și de aceea nu depinzi de el. Steaua nu depinde de el. El joacă de plăcere, dar plăcerea trebuie combinată cu tăria"Gigi Becali, luni, la Pro X

"El face diferența în ultimii 20 de metri, e un jucător care întotdeauna caută execuții spectaculoase. Dar trebuie luat la pachet, cu tot ce mai face Budescu. Antrenorul nu poate să-l încadreze în niciun plan tactic, el trebuie lăsat liber pe teren, să-și caute singur zonele în care îi convine să acționeze, ceea ce și face la Steaua acum. Echipa trebuie să-și asume că e în 10 oameni, nu în 11, din cauza libertății care i se acordă lui Budescu, însă există și avantajul că el e în stare să inventeze ceva oricând"Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport

"Ma bucur că am fost premiat. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și au avut încredere în mine. E o onoare. S-a văzut munca pe care o depun zi de zi. Nu sunt capricios. Acesta este felul meu și am mai spus că nu mai am timp să mai mă schimb", a mai spus Budescu la final galei, potrivit Pro X.

7 goluriare Budescu pentru FCSB, în toate competițiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nebraska
nebraska  •  05 Decembrie 2017, 13:04

Astuia ii zicea ion palnie si randoom burtescu cand juca la Astra?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează