FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Interesul Stelei îi aduce numai belele » Alexandru Creţu i-a enervat pe conducătorii Iaşiului: "Să-i lase pe alţii să calculeze"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 24 ianuarie 2015 17:12

Florin Prunea, preşedintele celor de la CSMS Iaşi, s-a enervat după ce Alexandru Creţu, fundaşul dorit de Steaua, a pus presiune pe conducere pentru a fi lăsat să se transfere în Ghencea.
"Creţu ştie mai bine cu mingea şi stă mai prost cu matematica. Ar fi mai bine să îi lase pe alţii să calculeze. Am supus oferta Stelei Consiliului Director, deoarece am şi eu oameni deasupra mea şi nu sînt de capul meu la CSMS Iaşi. Propunerea mea a fost să nu negociem la suma respectivă.

Şi eu aş fi fost dezamăgit dacă eram în locul lui. Oricine îşi doreşte să plece la mai bine, dar un transfer se face la timpul său. Noi nu sîntem disperaţi să îl dăm pe Creţu. Sîntem într-o situaţie delicată în clasament, iar el ne ajută, aşa că avem de cîştigat dacă îl păstrăm”, a spus Florin Prunea, conform Look TV.

Citeşte şi: Alexandru Creţu îi atacă pe cei din conducerea lui CSMS Iaşi: "Ei decid în locul meu! Vreau să mă lase la Steaua"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (64)
iulianfortasteaua
iulianfortasteaua  •  26 Ianuarie 2015, 00:05
Postat de unico_biancorossi pe 25 Ianuarie 2015, 18:37

sarcu baiat. hai ba la Dinamo, o sa iti fie bine de tot.)

Cretzule dute la miau miau . decat sa retrogradez cu iasu mai bine retrogradez cu miau miau..............

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  25 Ianuarie 2015, 19:15

steaua nu mai exista.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Ianuarie 2015, 18:38
Postat de 1984adrian pe 24 Ianuarie 2015, 21:08

Vad ca aici s-au creat aliante, mai ceva ca in primul razboi mondial. Daca nu o puneti de-un razboi in Piata Constitutiei tot degeaba>. Inarmati bine cu greble, sape, lopeti, flegme si uluci sa va aparati aliatii si sa va decimati inamicii. :))))))

.) +1.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close