FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Intervenție decisivă: Gigi Becali a anunţat OFICIAL cum se va numi Steaua din sezonul următor! "În vecii vecilor, amin!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 18:08

Gigi Becali s-a hotărât asupra denumirii pe care o va avea echipa sa din sezonul următor şi susţine că a făcut deja o cerere la Registrul Comerţului în acest sens.

Patronul Stelei a optat pentru numele de "Fotbal Club Sport Bucureşti" şi nu ia în calcul posibilitatea de a denumi clubul cu numele "Becali".

"Se va numi Sport Bucureşti. Nu ne jucăm cu Steaua aşa, nu îi spunem Stelei Becali. Nu spunem echipei de fotbal numele nostru. Ea va rămâne Steaua în vecii vecilor, amin!

Poţi să iei orice, dar palmaresul şi istoria nu poţi să le iei. Ea se numeşte Sport Bucureşti, dar va rămâne mereu Steaua. Am făcut o cerere la Registrul Comerţului şi am spus că din iunie vrem să schimbăm numele în Sport Bucureşti", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

 Potrivit site-ului oficial al OSIM, Becali a înregistrat mărcile Fotbal Club Sporting București și Fotbal Club Sporting Becali. Prima variantă a mai fost vehiculată, însă cea de-a doua a reprezentat o surpriză, Becali nemenționând-o până acum (detalii AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (119)
1308366822566907
Andreea Lidia Sfetcovici  •  27 Ianuarie 2017, 12:53
Postat de Tony Huzzupasu pe 27 Ianuarie 2017, 02:26

Vorbesti de moralitate ?? Ca sa scapi de cancer incerci un doctor , CSA Steaua l-a avut le talpan ... Steaua e una si o sa joace din nou acasa ,acum vezi ca fanii lu gigi (asa le Zice el)au ramas cu sportul bucuresti , sunt alte nenorociri in lume nu ar fi cea mai mare tragedie ca Steaua sa renasca si din liga a 10 , ai auzit de competitie , e meci si ala , daca ai fi atins 'varza' la viata ta ai fi inteles mai bine fenomenul , iar noi cei locali de prin Bucuresti iubim Steaua si o vrem curata oameni buni , fara valize , brichete , meciuri dubioase gen viitorul , in groapa bani ptr baietii lu Rednic , prietenul porumboiu etc esti cu cartonul in mana plasat de cei din PCH ? ? Vezi ca cel lins pe ghete de tine a fost mana in mana cu aia :))

Steaua csa-ului nu va mai juca nimic, va muri inca din fasa, ce te consideri nebun, nu ai tinut cu steaua cand batea cu 2-0 pe valencia? il lasi pe nebunul ala sa zica ca nu era steaua???

laur_01
laur_01  •  27 Ianuarie 2017, 11:10

Cand schimbi cartea de identitate, schimbi si poza si seria. Asta inseamna ca esti o clona? Sunteti penibili voi cu CSA-ul vostru, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

neica_nimeni
neica_nimeni  •  27 Ianuarie 2017, 10:10
Postat de ticbis pe 27 Ianuarie 2017, 09:40

N-ai inteles, o sa plateasca probabil si "bani buni", dar adevarata Steaua e a lui, cu tot palmaresul si istoria din 1947 si pana in prezent, indiferent cum se va numi aceasta pe viitor, indiferent ce sigla va avea si indiferent pe ce stadion va juca. Pentru mine doar asta conteaza! Echipa lui Talpan e doar o clona jalnica, doar dinamovistii si rapidistii o sustin, din motive evidente. Desigur, alaturi de "stelistii" spalati pe creier care isi doresc "o echipa curata". Pai e curata ca lacrima, n-are nici macar un meci oficial inscris in palmares, ca oricare alta clona ce se respecta! Despre titluri si trofee nu mai vorbim ca acolo e vid total! Sa va fie de bine!

excelent punctat ticbis..!! Bravo..!

Vezi toate comentariile (119)
Comentează