FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Intervine în conflictul dintre FRF și Hagi: "Vorbesc unii care nu au treabă cu mingea"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 11:06

Gică Hagi se află într-un război cu FRF și cu antrenorii loturilor naționale, fiind deranjat de faptul că jucători de la Academia Hagi și de la Viitorul nu sunt convocați la echipele naționale ale României.

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a vorbit despre conflictul dintre Hagi și FRF și îi critică pe antrenorii care nu convoacă jucători de la Viitorul sau jucători formați de Academia Hagi.

"De Hagi se leagă unii care nu au treabă cu mingea. Pe Hagi ar trebui să îl contreze Balaci, Dinu sau Gică Popescu, oamenii care se pricep la fotbal.

Pai cum să nu îl convoci pe fiul lui la echipa națională? Este cel mai mare talent pe care îl avem! Da, trebuie forțat la o națională mai mare, sub 19 ani sau sub 21 de ani. Doar așa îi poți crește valoarea", a spus Dragomir la DigiSport.

Citește și: "Scoateți arhivele" » Punct cu punct, Hagi mitraliază complotul de la naționale: "Unde îmi dispar jucătorii?"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
amicu
amicu  •  25 Septembrie 2016, 14:20

Am vazut valoarea jucatorilor de la viitorul. 0-5 cu gent.

polistul68
polistul68  •  22 Septembrie 2016, 14:45

Corleone asta, de cind stie ca va face puscarie..a luat-o razna raud e tot..pai aici e vorba de antrenorii loturilor nationale....ca aia sunt vinovati ca nu-i convoaca jucatorii lui Hagi....pai si acei antrenori, au terminat aceiasi maistra scoala de antrnori, ca si Gica, deci au aceiasi pregatire...nu cred ca Gica ar accepta ca, cineva, sa vina sa-i spuna ca nu foloseste cei mai buni jucatori..fiecare cu tribul lui, raspunde pt munca lui....Gica sa ne spuna care jucator crescut de el, joaca constant, la o echipa cit de cit serioasa..si apoi sa aibe pretentii de titularizari.

tihi
tihi  •  22 Septembrie 2016, 13:02

De ce ar trebui convocati jucatorii Viitorului???Care este jucatorul de nivelul nationalei???Sa arate in campionat ce stie Viitorul,si dupa acea sa vorbeasca Hagi & Co...Avem un selectioner,lasati sa faca treaba !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează