FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Interviu-eveniment cu Laurenţiu Reghecampf: "Costel Gâlcă are cel mai bun lot din România, dar îi lipseşte ceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 septembrie 2014 09:56

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul care i-a adus Stelei primele titluri după 7 ani, a oferit un interviu savuros în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor.
Tehnicianul lui Al Hilal a vorbit despre cum s-a schimbat viaţa sa în Arabia Saudită şi care sînt diferenţele dintre Steaua şi noua sa formaţie. În plus, Reghe a explicat şi care e principala problemă a lui Costel Gâlcă, înlocuitorul său din Ghencea. Tot interviul poate fi citit în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

"Costel este antrenorul echipei, are cel mai bun lot de jucători din România. În plus este la cea mai iubită şi respectată echipă. Asta mi s-a spus şi mie cînd am preluat echipa. Cînd am venit la Steaua nici un jucător nu avea oferte, am muncit foarte mult împreună şi doar aşa am ajuns să fim cei mai buni. Apoi au venit şi ofertele! Nu cred că se gîndea nimeni atunci că se vor lua atîţia bani pe Chiricheş, Gardoş, Bourceanu, Rusescu sau Pintilii. E meritul lor, pentru că au muncit enorm!", a spus Laurenţiu Reghecampf.

Reghe vorbeşte mereu cu Gâlcă şi ştie care e principala problemă a antrenorului Stelei: "I-am spus numai ce voia el să ştie de la mine. Eu unul îl susţin şi sper să reuşească. Îmi pare rău că nu poate lucra cu Mihai Stoica. Pe mine m-a ajutat enorm şi am învăţat multe lucruri de la el".

Citeşte interviul complet şi alte materiale speciale numai în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
chimir_sen
chimir_sen  •  14 Septembrie 2014, 02:01
Postat de xftw pe 13 Septembrie 2014, 19:42

Cand era Reghe la Steaua,spunea ca persoanele din exterior nu au de ce sa vorbeasca de echipa,chiar avea grija sa spuna chestia asta. Acum el ce face?

Își promovează ckurva cu care împarte dormitorul ...

xftw
xftw  •  13 Septembrie 2014, 19:42

Cand era Reghe la Steaua,spunea ca persoanele din exterior nu au de ce sa vorbeasca de echipa,chiar avea grija sa spuna chestia asta. Acum el ce face?

solomon_i
solomon_i  •  13 Septembrie 2014, 19:34

Da...ii lipseste linistea, guralivule !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează