FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

INTERVIU EXCLUSIV » Reacția lui Șumudică după ce a fost surprins pariind prin intermediari: "Bănuiesc că am voie la tenis sau ceva de genul ăsta"

foto: Ștefan Constantin (Gazeta Sporturilor)
foto: Ștefan Constantin (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2016 17:58

GSP.ro a vorbit cu Marius Șumudică imediat după ce antrenorul Astrei a fost prins pariind prin intermediari pe un meci de tenis. (DETALII AICI!)

- Domnule Șumudică, e adevărat că ați pariat azi?
- N-am intrat în nicio casă de pariuri. N-am mai intrat deloc de când s-a întâmplat treaba aia. Așa de cretin să fiu?

- De fapt dumneavoastră erați lângă o casă de pariuri și ați rugat un prieten să vă bage biletul. E vorba despre meciul dintre Murray și Stephanek. Ați băgat 280 de lei și ați luat 580?
-Nu, eu am fost și am mâncat lângă un restaurant. Lângă respectivul restaurant sunt 5-6 case de pariuri în linie. N-am nicio treabă. Eu nu pot să fac lucrurile astea atâta timp cât știți bine ce mi se întâmplă. Chiar dacă ar fi fost să mă duc să joc, eu vă zic că n-am intrat într-o casă de pariuri. Dacă aș fi jucat tenis nu era nicio problemă, eu n-am voie să joc la fotbal. Bănuiesc că am voie la tenis sau ceva de genul ăsta. Nu cred că aș fi făcut ceva eronat pentru că eu sunt antrenor de fotbal.
La Comisia de Integritate mie mi s-a spus clar ceea ce n-am voie să pariez. Dar nu fac greșeli de genul ăsta. Acum chiar sunt vânat. Dar abia aștept o chestie de genul ăsta pentru că-i voi da în judecată pe toți. Dacă n-am voie să mănânc la un restaurant... Sunt case de pariuri în tot Bucureștiul ăsta, dacă mă fotografiază unul în fața unei case de pariuri nu înseamnă că și joc. Sunt târât, sunt vânat.

- Avem și o filmare cu dumneavoastră când v-ați bucurat la mingea de meci câștigată de Murray. Imediat ați spus "Mi-am scos banii pe blugi!".
- Cine, eu? Păi, eu îmi iau blugi de două milioane? Ce naiba! (râde) Așa ceva n-am făcut. Poate glumeam acolo, dar nu-mi iau blugi cu două milioane.

- Dar din ce am înțeles i-ați spus lui Liță că voiați să puneți la live pe Kerber cu Bertens...
- Domne, dacă eu vă zic acuma ceva... Nici nu știu despre ce e vorba. Eu am fost la un restaurant. Acum îmi aduc aminte că lângă mine era un televizor. În momentul în care mâncam mă uitam la tenis. Dar până a spune că am pariat sau că-mi cumpăr blugi de banii ăia e departe.

- Există o înregistrare în care dumneavoastră vă bucurați imediat după ce a câștigat Murray.
- Dacă această înregistrare există, dați-o. Dacă eu am câștigat două milioane și-mi iau blugi cu două milioane voi merge cu dumneavoastră să-i cumpăr.

- După ce ați luat banii, i-ați lăsat prietenului d-voastră 50 de lei. Mă refer că i-ați lăsat prietenului dvs. 50 de lei din suma câștigată. E adevărat?
- Nu. Eu am dat 50 de lei împrumut unui băiat. Banii ăștia au fost dați împrumut. El mi-a cerut 50 de lei împrumut. Adică eu am câștigat două milioane și îi dădeam lui 5 sute de mii (râde)? Eu nu mă duceam pe o terasă să-i dau altuia bani să joace pentru mine.

- În final, până să plecați i-ați spus unui prieten să joace X2 la Petrolul cu Chiajna. Aveți vreun pont? :D
- Pot să vorbesc despre orice meci, asta nu înseamnă că... Nu-mi aduc aminte ce am vorbit acum trei ore. Nici nu mai știu. Vă legați de toate problemele. Întrebați, faceți ce vreți. În momentul în care îmi demonstrează cineva că am jucat la pariuri abia atunci putem vorbi.

Ce zice regulamentul:

Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu:

a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani;

b) penalitate sportivă de 300.000 de lei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
laurkro
laurkro  •  26 Mai 2016, 02:21

O alta infectie a fotbalului romanesc.

fcu1948
fcu1948  •  25 Mai 2016, 17:31
Postat de Vasiliu Daniel pe 25 Mai 2016, 15:54

a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani; b) penalitate sportivă de 300.000 de lei Ce lege mha ? sumuica a fost prins pariind pe FOOOOOTBAAAAL .. une e punctul A la sumuica nici punctul B nu sa respectat .. legile sunt pentru prosti .. exact ca in politica .. politicienii fac arest la domiciliu cand fura miliarde .. si omu de rand daca a furat 50 de lei .. baga 3-4 ani la Jilava ... Unde *** e dreptatea .. ahh ce ma oftic ca oamenii intra in jocuri de culise .. si jocurile astea sunt facute sa ne distanteze unii de altii sa nu ne unim s*** .

Înainte să te lansezi în afirmații categorice, poate n-ar strica să dai o fugă pe la școală. Nu de alta, dar ai putea avea supriza să descoperi că în limba română există ceva numit......... cratimă. Și cu acestă ocazie ai putea s-o folosești. Și dacă tot ești atât de scrupulos în respectarea legilor, ia mai gândește-te cum S-A procedat în cazul valiza sau al drogatului neaga, exact când S-A transferat la 5teaua. Ce măsuri trebuia să ia FRF/LPF în cele 2 situații conform regulamentului și nu S-AU luat.....

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  25 Mai 2016, 15:54
Postat de dinarad pe 25 Mai 2016, 06:44

Da , și care-i problema? face omul ce vrea ***. A jucat la pariuri la fotbal? NU. Păi și atunci CAAAARE-I problema? Lăsați bă omu-n pace și terminați cu măgăriile voastre de agitatori comuniști.

a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani; b) penalitate sportivă de 300.000 de lei Ce lege mha ? sumuica a fost prins pariind pe FOOOOOTBAAAAL .. une e punctul A la sumuica nici punctul B nu sa respectat .. legile sunt pentru prosti .. exact ca in politica .. politicienii fac arest la domiciliu cand fura miliarde .. si omu de rand daca a furat 50 de lei .. baga 3-4 ani la Jilava ... Unde *** e dreptatea .. ahh ce ma oftic ca oamenii intra in jocuri de culise .. si jocurile astea sunt facute sa ne distanteze unii de altii sa nu ne unim s*** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează