FOTBAL  »  Superliga  »  TÎRGU MUREŞ - STEAUA

Interzis în toate competiţiile! Istvan Kovacs nu va mai arbitra nici un meci în acest an » Cînd revine pe teren

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 10:07

Arbitrul Istvan Kovacs, cel care a condus meciul de la Tîrgu Mureş, a fost suspendat de către CCA pînă la primul meci al sezonului de primăvară!

Surse din cadrul FRF au dezvăluit pentru GSP că el nu va mai primi nici un joc pînă la finalul acestui an, atît pe plan intern, cît şi internaţional. Kovacs a fost deja oprit de la delegări de FRF chiar dacă era desemnat la un amical al echipei de tineret a Angliei.

Primul meci pe care Istvan l-ar putea primi e pe 17 februarie, atunci cînd s-ar juca manşa tur din semifinalele Cupei Ligii.

Pentru prestaţia penibilă şi părtinitoare pe care Kovacs a avut-o la meciul de la Tîrgu Mureş, Gazeta Sporturilor a decis să-i dea nota 0. Este pentru prima dată în istoria ziarului în care un "central" primeşte un astfel de calificativ, deşi intervalul de notare e între 1 şi 10.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Noiembrie 2014, 00:24

Si in cupa va arbitra CSU - Steaua !!!!!!

gabryel28
gabryel28  •  06 Noiembrie 2014, 19:12

deci atentie pentru arbitrii!!! daca nu arbitrati pentru oaile astea infecte riscati sa va pierdeti meseria!!

tatarioan
tatarioan  •  06 Noiembrie 2014, 18:42

Stelistilor auziti cum se apropie carul mortuar?E pentru voi JEGURI IMPUTITE!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close