FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Interzişi la Steaua » MM neagă interesul roş-albaştrilor pentru 3 jucători

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 10:46

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, neagă interesul echipei pe care o conduce pentru fostul dinamovist, George Ţucudean, dar şi pentru cei doi jucători de la Oţelul, Neagu şi Iorga.

"Ţucudean nu ne interesează, nu ne-a interesat niciodată. La fel şi Neagu şi Iorga. Ei nu reprezintă o ţintă pentru Steaua. Sînt buni, dar nu orcine e o ţintă pentru Steaua.

N-am vorbit cu Narcis Răducan despre aceşti jucători, nu am făcut nici o ofertă, nici măcar nu am deschis subiectul", a spus Mihai Stoica la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
14mai1948
14mai1948  •  08 August 2013, 13:28

zice parsivitatea din MM NN MITA ca strugurii care nu ia putut atinge sint acri !! capetanos nu mai e interes pt stina pt ca costa bani cind sia aratat interesu ,vine cu lozinca ca a fost o diversiune ca virgila pascani sal tina pina la sfirsitul contractului ,, mare grija si nu putea dormi noaptea de grija lui capetanos ,acum cind dinamo a ajuns la un acord cu standard pt al lua inprumut un an pe tucudean iese centuristi"!? in caracter si spune ca nu era in vederil;e lui ... ma mir cum suporterii stinei inghit asemenea progenitura ?!!!??

domodo
domodo  •  08 August 2013, 12:35

NU VAD UNDE A SPUS MM CA CEI TREI JUCATORI SUNT "INTERZISI"????asta in cazul in care MM ar fi facut o declaratie in acest sens.nu m-ar mira sa fie (IAR!!!!!)o inventie "made gsp"!!!si apoi daca va uitati in "LEX"observati ca sensul"NU INTERESEAZA"nu este acelasi cu..."INTERZIS"!!!!poate doar la GSP!!!!!

romelo777
romelo777  •  08 August 2013, 11:22

MM=0

Vezi toate comentariile (4)
Comentează