FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV

Întîlnire de gradul 0 în Giuleşti! » Angelo Massone şi Valerii Moraru s-au intersectat la tribuna oficială! Cum au reacţionat

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 23:23

La meciul din Giuleşti a asistat şi italianul Angelo Massone, cel care n-a renunţat la dorinţa sa de a devenit acţionar al Rapidului.

Acesta a venit însoţit de Renzo Rossi şi a urmărit partida de la tribuna oficială, dar fără a socializa cu Valerii Moraru, actualul acţionar majoritar din Grant.

Avocatul italian l-a acuzat pe omul de afaceri moldovean că a preluat pachetul majoritar de acţiuni în mod ilegal.

Rapid a pierdut însă meciul cu FC Braşov, scor 0-1, iar situaţia giuleştenilor se complică tot mai mult.

"Sperăm să se schimbe ceva în jocul nostru pentru că ne va fi greu să ne salvăm. Pentru binele Rapidului aş putea colabora cu Masone. Astă-seară ne-am salutat doar"
Valerii Moraru, patron Rapid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ghepardul13
ghepardul13  •  18 Octombrie 2014, 16:44

Asta sigur iese pe plus din combinatia asta...

zidane92
zidane92  •  18 Octombrie 2014, 10:46

Jalnici rapidistii astia,au dat clubul falitului de Moraru,pai ala nici club de liga 3 nu poate tine cu 100 mii euro cat vrea sa bage el anual,macar la Dinamo e un singur falit,la astia se schimba un falit cu unul si mai falit,sar din lac in put mereu!

zweepslag
zweepslag  •  18 Octombrie 2014, 02:36
Postat de miki123 pe 18 Octombrie 2014, 00:29

sa imi bag syula in mamica ta si in neamul tau de myoara becalizata!!! du-te-n mqtrzi mamicii tale de clona drogata!!! UUUuuuEEEeee 5teaua!!!

nu merita nici scuipatul aruncat la misto in ochii unuia PSIHOPAT ca asta,ca ti murdaresti scuipatul.Trateaza l ca pe un anormal cu sictir detasat si intelege i frustrariule de bolsevic de stana, rusinea tarii,caci ce durere poate sa i arda mai rau la mate pe clonatii republikoy decat rusinea ca istoria lor tine doar de comuniusm, istorie de nimic,de club politic, nu e romaneasca, nu e nationala, caci se termina in senilelel tancurilor ANEI PAUKER, cea care i a fatat si i a alaptat o vreme pe AVORTONII astia venetici,bastarzii tarii, ce au sorbit apoi lacom si din biberonul rromului bastan de Scornicesti,de au prins osanza groasa de umflati ce le permite sa taie si sa spanzure si azi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close