FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

Invazie la Giurgiu » Număr uriaș de suporteri dinamoviști la meciul cu Astra!

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 09:00

Fanii dinamoviști anunță că vor veni în număr uriaș, peste 4.000 de oameni, în orașul în care-și vor juca ultima șansă la play-off.

Soarta lui Dinamo se decide sâmbătă seară, la Giurgiu, unde se va disputa un meci decisiv pentru elevii lui Miriuță și pentru antrenor însuși. Având în vedere miza, suporterii au promis că vor fi alături de echipă și la Giurgiu. Alături însemnând că vor veni într-un număr uriaș pentru România la un meci în deplasare.

"Vom fi în jur de 4.000 de «câini» la acest joc, am cerut și am primit acceptul de mai multă vreme pentru a avea toată tribuna a II-a. În mod normal, trebuia să ni se dea un sector de 600 de locuri și de restul să ne luăm bilete în diverse zone, dar a rămas toată tribuna ca să stăm grupați", au declarat liderii suporterilor.

Între cele două cluburi a existat înțelegere și în trecut, când roș-albii au avut parte de prețuri preferențiale la bilete când a fost vorba să vină ca oaspeți la Giurgiu. Spre deosebire de tratamentul de care au avut parte cei de la FCSB, cărora li s-au pus în trecut prețuri prohibitive la bilete, 100 de lei tichetul!

"Dinamoviștii pot avea biletele solicitate, nu e nicio problemă. Prețurile nu au fost încă fixate, marți sau miercuri o vom face. Să vedem cât de importantă e partida pentru noi", au comentat ieri oficialii Astrei. Dunărenii depindeau de rezultatul de aseară dintre Viitorul și Botoșani. Victoria "Regelui" sau remiza de la Ovidiu duc matematic Astra în play-off, caz în care Dinamo ar putea beneficia de prețuri mici la bilete. 

"Sincer, mi-ar părea rău ca Dinamo să nu fie în play-off. Te simţi fotbalist cu aşa suporteri şi la noi, şi la ei! Eu chiar mi-aş dori să intre şi le urez baftă!"
Mihai Pintilii, mijlocaș FCSB

Tricourile la licitație

La finalul meciului, în momentul în care au venit să salute galeria, dinamoviștii și-au pus cu toții tricourile într-o cutie pusă la dispoziție de către fani. Acestea vor fi scoase la licitație pentru a sprijini pe mai departe lupta cu cancerul dusă de Dan Cucu.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
mosvasile
mosvasile  •  20 Februarie 2018, 21:36

"Numar urias de dinamovisti"!Pai mentorul vostru-MM-va zicea ca nici macar in derby nu a fost un numar urias de dinamovisti,iar acum ziceti ca va fi la Giurgiu!Tot el va pus sa dati si stirea asta-face parte din "presiunea"pusa de el pe Astra,numai ca Ioan Niculae, nu e Iftime!

838782509529702
Ilie Badaluta  •  20 Februarie 2018, 20:28
Postat de andyandrei2015 pe 20 Februarie 2018, 18:30

HAHAHA,HAHAHA,HAI CA MAI FACUT SA RAD,POATE TU AI STAPAN SI ESTI SCLAVU CUIVA,AUZI LA EL CEA MAI TITRATA,CATE ECHIPE DE DINAMO EXISTA PROSTEA,EXACT CU ACELASI NUME,REALUL FCDB E IN LIGA 4,CEA DIN LIGA 1 E O CLONA,CA SI TINE ,DOAR LA MECIURILE STELEI VENITI SI VOI 15 MII DE FANI,CA AIA SUNT TOTI AI LUI FCDB,O ECHIPA DE 0 BANI

Eu si multi altii stim o singura STEAUA cea di ligaa 4. Cei din liga 1 sunt oile de la FCSB ale ciobanului sef BECALI.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  20 Februarie 2018, 18:43

Militienii vechi buduru si nicolae nu mai ridica pretul la meciul cu ***, doar dnamo bucuresti fiind o echipa oarecare, de muhaiele, nu are rost sa creasca preturile. La meciurile cu Steaua se face 100 de lei biletul, la jocul cu cainii se lasa intrarea libera pentru patrupede, dar doar pentru cei care dovedesc ca nu sunt purtatori de paduchi! O intalnire prieteneasca intre fosti si actuali militieni, asistata de *** dresati special de trupa de circ pch, care va face o scenografie pe podul prieteniei, care sa se vada din spatial cosmic si sa fie transmisa in direct pe CNN si BBC!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează