FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACS POLI, AZI, TV DIGI, TELEKOM, LOOK, LIVETEXT PE GSP.RO, ORA 20:45

Invincibili de un an și 7 zile! ACS Poli are o misiune foarte dificilă în această seară » FCSB, greu de învins pe teren propriu

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 11:59

Vicecampioana n-a mai pierdut la București de pe vremea lui Laurențiu Reghecampf, atunci când mijlocașul Alex Munteanu juca la Mediaș și învingea FCSB pe Arena Națională. Acum, Reghe e în Emiratele Arabe Unite, iar Munteanu a ajuns la Timișoara.

AU trecut un an și 7 zile de când roș-albaștrii simțeau ultima dată gustul înfrângerii în Liga 1 pe teren propriu, iar de atunci au jucat 18 partide! 11 dintre ele le-au câștigat, iar 7 s-au terminat la egalitate.

"În acest moment, Timișoara este o echipă care nu trece prin momente foarte bune. Chiar dacă a început bine campionatul, acum are o perioadă mai dificilă și câțiva accidentați.

Chiar și așa, trebuie să fim concentrați, pentru că nu vreau să se întâmple vreun accident, iar obiectivul nostru principal este să câștigăm campionatul! Jucătorii timișoreni de la mijlocul terenului în sus pot oricând să aibă o execuție și să ne marcheze un gol, cred eu, chiar dacă au unele probleme. E clar că trebuie să fim atenți!", spune Dică.

Un lucru care-i dă liniște tehnicianului de 37 de ani este că în precedentele 16 jocuri ca gazdă, FCSB a marcat cel puțin o dată! Iar în 9 din cele 16 partide a reușit să puncteze de minim două ori. "Nu o să fie deloc un meci ușor, trebuie să fim concentrați și să uităm victoria din Europa League! Ne va aștepta o partidă grea cu o echipă foarte motivată.

Dacă noi nu vom fi concentrați, atunci vom avea probleme cu cei de la Timișoara. Trebuie să avem foarte mare grijă și, când prindem momentul, să le dăm gol!", a declarat Gabi Enache, care va bifa din nou postul de titular, după ce Romario Benzar va absenta o lună din cauza unei rupturi musculare. 

"Ne gândim să putem da o replică bună unei echipe care face performanță în Europa, o adevărată selecționată divizionară. Mi-e ciudă că nu pot să aliniez cea mai bună echipă, să folosesc cei mai buni jucători"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

15 jocuriare Ionuț Popa împotriva FCSB-ului, palmaresul său fiind unul negativ: 10 înfrângeri, două rezultate de egalitate și doar 3 victorii

1,38 este cotacaselor de pariuri pentru ca FCSB să câștige partida din această seară, în schimb bookmakerii au dat cota 8,50 pentru un succes al timișorenilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  22 Octombrie 2017, 17:43

1 pauza 1 final, fara emotii

martinpen
martinpen  •  22 Octombrie 2017, 13:25
Postat de mosvasile pe 22 Octombrie 2017, 13:31

Papagalul lui MM este la datorie !

Pe deasupra, mai si minte... auzi, greu de invins pe teren propriu... din 8 meciuri acasa, 4 au fost egal, da, greu de invins...

mosvasile
mosvasile  •  22 Octombrie 2017, 13:31

Papagalul lui MM este la datorie !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează