FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI 2-1

Invitație în vestiar :D » Gnohere le răspunde celor care au spus că ar fi gras: "Să vină să mă vadă! Oamenii îl vor cunoaște pe «Bizon»"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 11:00

Harlem Gnohere, cel mai recent transfer al lui Dinamo, a jucat ieri primul meci ca titular şi a marcat golul victoriei cu ACS Poli, 2-1.

După partidă, Gnohere le-a răspuns celor care l-au criticat pentru că ar fi gras.

"Îmi place să mi se spună Bizonul, iar de acum înainte oamenii îl vor cunoaşte pe Bizon. Vom vedea pe teren şi în evoluţiile mele dacă sînt gras. Cei care au spus asta să vină în vestiar şi să îmi vadă corpul şi vorbim după aceea", a spus Gnohere la DolceSport.

Cînd a fost transferat de Dinamo, Gnohere a fost criticat pentru că este gras, iar după meciul cu Viitorul, Basarab Panduru a comentat dur greutatea atacantului.

 "Din toată lumea asta, cum se întîmplă ca în România să vină cei mai graşi fotbalişti din lume? Mi se pare incredibil să ai 104 kilograme şi să fii nevoit să slăbeşti 24. Şi cel de la Dinamo, Gnohere, şi acest băiat de la CFR, Vitor Bruno. Cu două guri mănîncă ei doi", spunea Panduru.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
zecs93
zecs93  •  04 August 2015, 17:41

sa vezi ce va da bizonu duminica, sa cantati !!!

wertus
wertus  •  04 August 2015, 15:26
Postat de us27mereusuperiori pe 04 August 2015, 12:51

Zoltan Arpad Paszkany -CFR Cluj datorii totale 24 mil euro, impozite neachitate statului 8 ani, insolventa, excludere din Europa!

lasa-ne cu prostiile tale . Insolventa s-a bagat ptr ca fusese depunctat aiurea cu 24 de puncte , numai primea bani din drepturi de televizare , plus ca CFR Cluj a pierdut foarte multi jucatori din aceasta cauza .Nu din cauza aberatiunilor tale .

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 August 2015, 14:45
Postat de unico_biancorossi pe 04 August 2015, 13:53

sa dea el 15 goluri si nu e rau, asa isi va castiga respectul tuturor. felicitari pentru partida foarte buna facuta ieri, mai ales ca de multe ori a jucat de unul singur cu apararea oaspetilor, exceptand faza cu singura pasa de gol primita, pe care a si fructificat-o simplu, precis si rafinat. in rest, a sapat transee single printre cazematele adverse, uluindu-si aparatorii cu cateva faze de mare clasa. nu e vina lui ca alde gavrila nu mai stie nici sa fuga de unul singur spre poarta. faci 3-1 singur cu portarul, vine si 4-1 si showul, daca ratezi, poti fi si egalat, la orice faza obscura de final de meci. gavrila a fost pamant la faza geniala a lui eddy.

Gavrila e complet lipsit de creier. Asa cum is majoritatea fotbalistilor de la noi.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează