FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone a luat decizia mult așteptată de fani » Cine a preluat tricoul cu numărul 10, după dezertarea lui Gnohere

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 17:26

Rămas vacant după plecarea lui Gnohere la Steaua, tricoul cu numărul 10 al lui Dinamo i-a fost acordat mijlocașului Dan Nistor.

Acesta poartă tricoul cu numărul 10 în primul test de verificare din cantonamentul din Spania, iar cel mai probabil va păstra acest număr și după reluarea campionatului, din februarie.

Nistor a venit în "haită" toamna trecută, impunându-se rapid în primul "11" al lui Dinamo.

De altfel, fostul jucător al lui Pandurii este unul din preferații lui Ioan Andone, acesta fiind desemnat căpitanul echipei în toamnă pentru câteva meciuri. Momentan, banderola se află pe brațul croatului Antun Palici.

Ultimii trei decari ai câinilor au fost Marius Alexe, Cosmin Matei și Harlem Gnohere. 

Dinamo joacă de la această oră prima partidă de verificare din stagiul de pregătire din Spania, contra chinezilor de la Tianjin Teda. Meciul este liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
geo.b.
geo.b.  •  17 Ianuarie 2017, 19:45

Parerea mea este ca Antun Palici este cel mai bun si el trebuia sa fie numar 10.

sadiku
sadiku  •  17 Ianuarie 2017, 17:55

'' Ioan Andone a luat decizia mult așteptată de fani '' de 2 luni astept aceasta decizie ...nici nu mai dorm noaptea cu gandul cine o sa poarte tricoul :)))))))))))))))))) ......la noapte o sa dorm linistit :)))))))))))))))))) ...gsp multumesc pentru aceasta stire ( *** )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează