FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

Ioan Andone, luat prin surprindere de golul medieșenilor: "Cine a dat, mă, golul?!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 09:28

Llullaku a adus un punct celor de la Gaz Metan Mediaș pe terenul lui Dinamo, iar reușita sa i-a luat prin surprindere "câini".

Golul egalizator al Gazului n-a surprins doar apărarea lui Dinamo, l-a bulversat și pe Ioan Andone.

Imediat cum a marcat Llullaku, Ando s-a întors spre banca lui: "Cine a dat, mă, golul? Danci? Cine? Aaa, Llullaku?", a fost reacția tehnicianului dinamovist în timp ce albanezul se bucura deja pentru reușita de 1-1. Pentru Dinamo a marcat Vali Lazăr, în minutul 14.

Partida din Ștefan cel Mare s-a încheiat cu o remiză (1-1), iar Dinamo este în pericol de a pierde locul de lider, dacă Steaua va învinge astăzi Pandurii, în meciul care va avea loc la Severin. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  27 August 2016, 23:20

aaau ramas epuizati de la meciul cu STEAUA!

dass
dass  •  27 August 2016, 18:54

păi,cum,minciuna nu e păcat la adventiști?!!

baddog2
baddog2  •  27 August 2016, 16:17
Postat de Alina Stoian pe 27 August 2016, 15:40

nea andone esti praf si pulbere ; asta este inceputul sfarsitului bai falcosule *** sa joace echipa asta ceva cand tu mare maestru nici nu stii sa-i asezi in teren dobi tocule ; cum sa vezi golu dat de ipotentii da la gaz cand tu vorbesti singur , ai facut echipa asta praf ,nimeni nu mai stie ce joaca ; sa fii dominat asa cum ai fost aseara ,sunt curios ce tactica le-ai facut pentru echipa asta nou promovata care te-a dominat prima repriza de credeam ca visez ;*** ,rad toti de noi ; *** *** aseara pe autostrada cand ma intorceam acasa la c-ta ,aveam tensiunea maxim ,a trebuit sa iau calmante *** ; sa-ti fie rusine tie si la toti care -si bat joc de echipa asta ;era cel mai prielnic an sa facem si noi echipa ;RUSINE ANDONE ,RUSINE NEGOITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In proporție de 80% e vina lui Negoita.In fiecare perioada de transferuri promite ca aduce jucatori doarte importanti pentru liga 1 insa defapt sunt doar vorbe goale.Dinamo sa zica mersi ca arbitrul nu i.a dat rosu lui Lazar, un rosu pe care îl merita chiar daca lovitura cu cotul nu a fost puternica a fost insa o lovitura intentionata.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează