FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-4

Ioan Andone nu-i iartă pe campioni: "Putea fi scorul și mai mare!" » Care este situația lui Vali Lazăr

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 23:14

Ioan Andone a dezvăluit că nu spera la o victorie atât de categorică în fața Astrei, dar spune că scorul ar fi putut fi și mai mare.

"Putea să fie scorul și mai mare, am avut și șansă că jucătorii Astrei s-au gândit și la meciul din preliminariile Ligii Campionilor. Înainte de meci, mă bucuram și de un egal. Am început meciul cu jucătorii din formula utilizată de Rednic. 

A fost un faul groaznic la Lazăr. Dacă-l prindea cu piciorul în pământ, era operație și șase luni nu mai juca. Și eu am fost dur, dar nu să rup picioare, să stea șase luni pe margine.

Îmi mai doresc încă doi atacanți. Cine nu și-i dorește pe Budescu și Nistor? Dar Budescu are de ales între Astra și Dinamo, depinde ce dorește", a declarat tehnicianul la finalul partidei.

Acesta a afirmat că nu a discutat foarte mult cu selecționerul Christoph Daum, dar că o va face în zilele următoare.

"A rămas să vorbim mai mult zilele următoare, nu în fața vestiarelor, în picioare", a adăugat Ioan Andone.

Valentin Lazăr a vorbit despre accidentarea suferită în timpul meciului, după intervenția lui Stan, în urma căreia fotbalistul Astrei a fost eliminat.

"Am o contuzie la genunchi și puțin tibia tăiată, sper ca în câteva zile să revin la antrenament. Bizonul va semna o minge, că a dar un hattrick."

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
ionut.07
ionut.07  •  24 Iulie 2016, 01:26

A fost un meci reusit si atat. Nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece. Felicitari lui Andone pentru un sistem tactic, inovator pentru echipa si pt campionatul nostru din ultimii ani, care li se potriveste mijlocasilor nostri. Jucatorii trebuie sa ramana seriosi in continuare si sa fie constanti in atitudine si in joc. Hai Dinamo!

gicab
gicab  •  24 Iulie 2016, 08:38

Vrem știri cu fcsb, vrem știri cu fcsb

ortega
ortega  •  24 Iulie 2016, 08:35

Stan ăla trebuia să ia cartonaș negru ... Îl putea nenoroci pe viață pe milițian ...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează