FOTBAL  »  Superliga  »  FOSTUL ARBITRU IONICĂ SEREA, REŢINUT DE PROCURORII DNA

Ioan Igna: "Am fost criticat de toţi cînd l-am exclus pe Serea din arbitraj"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Preşedintele Comisiei Centralei a Arbitrilor, Ioan Igna, a comentat lapidar reţinerea pentru 24 de ore a fostului arbitru Ionică Serea, acuzat de fapte de corupţie.

"A fost reţinut Serea? Nu ştiam, pentru că am fost la o consfătuire cu arbitrii. Îmi aduc aminte că am fost criticat de toţi cînd l-am dat afară din arbitraj, asta este tot ce pot spune", a afirmat Igna la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  29 Aprilie 2010, 19:56

Saracu Igna cum se desculpa???? cum a vazut el raul din Serea???? si nu vede ce face acest rooommmm.din ferentari alex.tudor???ii scriu numele asa ca pentru mine nare nici o valoare ca arbitru.

 •  29 Aprilie 2010, 17:58

..spune care toti?,daca esti barbat. De ce nu il excluzi pe Augustus cel mai slab ,mai corupt si mai hot arbitru. a "gresit" intentionat in meciurile clar comandate.Chiar nu tie rusine mai Igna ,esti om batran.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează