FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PETROLUL 0-0

Ioan Niculae este nemulţumit de preşedintele FRF: ”Cerem suspendarea lui Răzvan Burleanu”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 23:49

Ioan Niculae nu este deloc încîntat de jocul echipei sale după egalul, 0-0, cu Petrolul. Patronul giurgiuvenilor are o problemă şi cu Răzvan Burleanu, pe care îl acuză după declaraţiile cu privire la arbitrajul lui Istvan Kovacs.

”O să vorbesc cu avocaţii să vedem ce putem face în privinţa suspendării lui Răzvan Burleanu. Nu este normal ca eu să primesc o suspendare de şase luni pentru că am declarat că am fost arbitrat şmechereşte şi Burleanu să poată face acele declaraţii despre Istvan Kovacs. Vreau să merg la comisii şi la TAS şi să solicit suspendarea lui Burleanu. El face declaraţii nesportive la adresa celor care bagă bani în fotbal. Burleanu intervine în arbitraj în favoarea unei anumite echipe.

Nu puteam cîştiga azi dacă nu marcam. Echipa suferă la goluri, din cauza politicii falimentare de transferuri. Echipa asta nu exista fără mine. Mă bucur de rezultatele obţinute. Aveam o şansă să fim printre echipele din Liga 1, dar nu mai cred. Momentan nu am de ce să fiu nemulţumit de Protasov. I-am pus la dispoziţie nişte jucători, dar nu are ce să facă. Pe Alibec nu îl foloseam pentru că nu îi plăcea unui antrenor. Avem jucători foarte buni care nu sînt trecuţi pe lista UEFA", a declarat Ioan Niculae la DigiSport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (28)
vladutz13
vladutz13  •  28 Octombrie 2014, 10:00

Pai el Burleanu este omul care pune seful CCA, el este responsabil de nivelul arbitrajului din Romania.... asa ca da, el are voie sa comenteze ce vrea el :)), ca de-aia l-a votat Adunarea Generala. Pe securistul de Niculae nu l-a pus nimeni acolo, nici macar nu cred ca apare in actele clubului...

bamse1901
bamse1901  •  28 Octombrie 2014, 09:59

cam are dreptate Nicu aici

jim._.brown
jim._.brown  •  28 Octombrie 2014, 09:39
Postat de bvd_magheru pe 28 Octombrie 2014, 07:38

Ba moldovene ? Ba imperatore ? Limba romana are si o logica . " . Burleanu intervine în arbitraj în favoarea unei anumite echipe " . E vorba de steaua papagalule !!

?????

Vezi toate comentariile (28)
Comentează