FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, ORA 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Ion Crăciunescu: "Există cel puţin 4 arbitri mai buni decît străinii chemaţi pînă acum!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2009 00:00

Fostul mare arbitru internaţional Ion Crăciunescu spune că există cel puţin 4 arbitri români care ar putea să conducă la centru derby-urile din ultimele etape şi explică motivele pentru care federaţia portugheză a refuzat să trimită o brigadă la derby-ul Dinamo - Poli Timişoara.

"Poate federaţia portugheză nu are posibilitatea să trimită o brigadă la partida Dinamo - Poli. Lupta la titlu e clarificată la ei, Porto e deja campioană, dar se mai joacă retrogradarea. Există şi varianta ca arbitrii portughezi să facă front comun cu cei din România. Nu-mi vin în minte alte motive, dar cred că este o problemă care s-ar putea rezolva uşor.

În acest moment, există cel puţin 4 arbitri români care ar putea conduce derby-urile. Ce-a făcut Tudor? A greşit la un gol! Nu trebuie să exagerăm atunci cînd nu e cazul. Cred că centralii români sînt soluţii mult mai bune decît străinii care au fost chemaţi să oficieze pînă acum", a spus Crăciunescu pentru gsp.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  12 Mai 2009, 15:13

hai, ne lasi? si voi astia de la gsp, ridiati in slavi toate muraturile de parca ar fi exemple de conduita si moralitate! nu e! nu va mai chinuiti. asa l-ati spalat si pe batausul stoica mm! nesimtitilor!

 •  12 Mai 2009, 14:47

da , sunt arbitri mai buni in romania, dar sunt spagalai. asta este problema papagalule!!!!

 •  12 Mai 2009, 14:42

Da, cu siguranta sunt arbitri mai buni decat cei care au fost chemati... problema este ca astia mai buni vand meciuri D-le!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează