FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu anunţă revenirea lui Dinamo: "Sînt convins că ne vom bate la campionat în sezonul viitor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 16:11

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că este convins de faptul că gruparea "alb-roşie" se va lupta din sezonul viitor la cîştigarea campionatului.

"Nu este un lucru bun că sînt aceste oscilaţii, dar nu avem ce face. Cred că această prestaţie bună de la Ploieşti o să fie încununată de una bună şi cu Oţelul Galaţi.

Am mers cît de cît bine în campionat. Se putea şi mai bine, dar sîntem în această perioadă de schimbări şi sînt convins că de la anul ne vom bate la campionat", a spus Dănciulescu, conform Mediafax.

Ionel Dănciulescu speră ca Dinamo, chiar dacă nu va obţine calificarea în finală, să reuşească să învingă pe Steaua în returul semifinalei Cupei României - Timişoreana.

"Important e să facem o partidă bună şi să cîştigăm meciul cu Steaua, mai departe nu ştiu ce va fi. De aceea îmi doresc ca stadionul să fie plin şi să ne încurajeze aşa cum au făcut-o în acest sezon, din minutul 1 pînă în minutul 94", a completat Dănciulescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
panion44
panion44  •  03 Aprilie 2014, 14:31
Postat de seriful1971 pe 02 Aprilie 2014, 17:50

special ptr toti mirositorii de branza....cum p m aveti tupeul sa vrb? rusinea europei...nu sunteti un stare sa aduceti un punct macar in cupele europene..de galerie ca sa mai vrb...a vazut o tara intreaga. Chiar pastrati cartoanele de la meci la meci cum se aude?

alt superidiot....TU CONFUNZI STEAUA CU CATEII..CA INTRADEVAR EI N-AU ADUS NICI-UN PUNCT DIN CUPELE EUROPENE NICI CAND NU PARTICIPA NICI CAND PARTICIPA...CAT DE RETARDAT SA FII SA SPUI CA STEAUA NU A ADUS NICI-UN PUNCT DIN CUPELE EUROPENE?CAND STEAUA DE ZECE ANI ADUCE MEREU CELE MAI MULTE PUNCTE DIN CUPELE EUROPENE...

torque1981
torque1981  •  03 Aprilie 2014, 11:58

la ce sa se bata mah???? :))))))))))))))))))))))))))))))))

bamse1901
bamse1901  •  03 Aprilie 2014, 11:18

daca se joaca ca la Ploiesti sunt sanse de a urca mult mai mult si de a se face mai multe

Vezi toate comentariile (15)
Comentează