FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CS U CRAIOVA 5-0

Ionel Gane e pregătit pentru demitere: "Sînt un luptător, dar conducerea va decide ce se întîmplă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 31 august 2014 21:56

CS U Craiova a strîns numai două puncte în primele şase etape, deşi a investit sume importante în transferuri în această vară. Ionel Gane, antrenorul nou-promovatei, se aşteaptă să fie demis după înfrîngerea cu Astra, 0-5, deşi ar dori să continue pe banca oltenilor.

"E o situaţie îngrijorătoare pentru noi. Două puncte în şase etape sînt puţine, chiar dacă am întîlnit toate echipele bune ale campionatului. Nu trebuie să ne pierdem speranţa. Sper să ne revenim în această perioadă de pauză. Trebuie să ne lingem rănile, să ne adunăm şi să ne revenim la următorul meci.

S-au făcut transferuri, dar nu ne putem compara cu Astra. Sîntem încă în perioada de omogenizare. Sînt un luptător, eu vreau să rămîn, dar conducerea va decide ce se întîmplă", a spus Ionel Gane la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
petrusm
petrusm  •  01 Septembrie 2014, 17:20

JERRY GANE NU TE LASA ..TERMINA-I PE CLONATI ...CE AI INCEPUT CONTINUA ...NICIO VICTORIE , NICIUN EGAL PANA LA SFARSITUL CAMPINATULUI .HAI , AI DEMONSTRAT CA SE POATE ...CLONA PE ULTIMUL LOC ...

George
George  •  01 Septembrie 2014, 14:59

La scorurile astea.......confunzi lupta cu nesimtirea, dar este bine asa, ca pot scapa de la retrogradare alte echipe.

patrick83
patrick83  •  01 Septembrie 2014, 09:59

sa vina multescu

Vezi toate comentariile (23)
Comentează