FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ionel Ganea, atac la Becali: "Pune doar antrenori care stau drepți" » Ce zice de Dinamo și ce sfat îi dă lui Contra

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 13:01

Ionel Ganea, fost atacant al lui Dinamo și internațional român, a vorbit despre FCSB, dar și despre situația de la echipa alb-roșie.

"Situația de la Dinamo este dezastruoasă. Ce să mai zic despre Dinamo? Ne obosim degeaba. Acum, celor de acolo le-a rămas doar să lupte pentru locul 7. Sincer, nu se aștepta nimeni la asta.

Ce să zic de Steaua? Nu vedeți că Gigi aduce doar antrenori care stau drepți în fața lor? Nu aduce un antrenor care să facă performanță sau care să aibă rezultate.
Uite, Gâlcă a fost un antrenor destul de bun. Dar nu a fost păstrat", a declarat Ganea la Pro X.

Ganea a vorbit și despre naționala României, lăudând jocul prestat de echipă de când a venit Cosmin Contra.

"Cosmin Contra a gestionat foarte bine situația de la națională. Jocul României încă nu este foarte bun, trebuie să recunoaștem. Aș avea un sfat pentru Cosmin. Trebuie să încercere să omogenizeze echipa, să cristalizeze un prim "11" pentru viitor. Eu zic că avem foarte mulți jucători tineri, de valoare, de la mijloc în sus. Trebuie să mizeze pe ei", a adăugat fostul atacant.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  03 Aprilie 2018, 16:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

th3dog
th3dog  •  03 Aprilie 2018, 14:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  03 Aprilie 2018, 14:18

Ciocu mic Ganea. Tu n-ai nicio realizare ca antrenor. Esti nul. Nu mai da tu sfaturi, ca nu ti-a placut scoala, nici macar cea de antrenori. Ai fost primul in pauza si la muzica!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează