FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - STEAUA

Ionel Ganea e ferm! Ce zice despre cei 4 steliști care nu ar avea drept de joc împotriva campioanei

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 18:38

Alexandru Tudorie, Cătălin Ștefănescu, Rareș Enceanu și Robert Vâlceanu sunt cei 4 jucători împrumutați de Steaua la FC Voluntari.

Conform spuselor lui Gigi Becali cei 4 jucători nu ar avea drept de joc în meciul de lunea viitoare împotriva formației campioane.

Nu de aceeași părere este Ionel Ganea, care e decis să-i folosească, mai ales că în ultimul meci steliștii au avut un cuvânt important de spus.

"Orice jucător care nu are vreo problemă medicală va juca. Restul nu mai comentez. Eu ca antrenor doar atât pot spune. Până la meci mai e o săptămână, până acum toți sunt sănătoși", a zis Ganea la Digi. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
1560828880900605
Shan Lian  •  17 Februarie 2016, 00:16

Adică vrei sa iti împrumut 4 ***,tu sa le mulgi sa faci branza si sa mi-o vinzi mie,***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  16 Februarie 2016, 23:58

E bine ca i-a dat Steaua undeva unde sa joace decat sa-i tina degeaba. Poate din cei 4, macar 2 vor avea viitor in tricourile campioanei.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  16 Februarie 2016, 21:55

atata timp cat sunt jucatorii stelei si sunt imprumutati,atunci nu vor juca impotriva echipei de care apartin,m ise pare absolut normal!daca vor evolua,eu cred ca ar fi numai buni de acs poli timisoara apoi,nu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close