FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionel Ganea îl desființează pe Gigi Becali și îl apără pe Alibec: "Ce-s țărănismele astea?"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 17:34

Ionel Ganea se ia de Gigi Becali, pe care îl vede principalul vinovat pentru ratarea titlului în acest sezon. Fostul atacant dinamovist și internațional român îl apără și pe Denis Alibec, care crede că a fost ghinionist. 

"Are impresia că le ştie pe toate, dar nu e aşa. Dacă eşti carismatic şi inteligent nu faci declaraţii despre antrenor, taci din gură. Dă-i credit antrenorului, că el îi vede pe jucători zi de zi, dar tu ieşi în presă şi spui că-i comanzi lui Dică.

Ce sunt ţărănismele astea?! Dacă era deştept, tăcea şi-l acoperea pe Dică, dar el se dă mare patron, mare antrenor şi ce a făcut? Nu vedeţi cum îi dă Dumnezeu?", a zis Ionel Ganea pentru ProSport.

...despre Alibec: "Când joci la o echipă de top trebuie să iei în calcul şi presiunea. Legat de Alibec...pun totul pe seama ghinionului. A fost o perioadă lungă accidentat. Antrenamentele îţi dau forma de joc, el lipsind...asta a fost cea mai mare problemă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  25 Mai 2018, 17:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  25 Mai 2018, 03:11

Dacă-l lăsau pe Alibec două săptămâni liniștit acasă la el în Dobrogea, alta era treaba. Asta e.

10202925648180625
Eugen Qy  •  25 Mai 2018, 01:15
Postat de dan_1970 pe 24 Mai 2018, 18:26

Jiji ia-l pe Ganea antrenor. Asta te bate. ***. Huo!

Daca ar veni, poti fi sigur ca i-ar saruta si unghiile taiate ! gb s-a obisnuit sa i se satisfaca toate capriciile ! CEI care accepta sa antreneze (de forma ) pentru ceva malai la el isi iau pe ei deciziile cel putin ciudate, daca nu de-a-dreptul IDIOATE, ale lui gb ! Mai grav e ca dupa ce da ordine , si iese , cume si firesc de altfel, PROST, tot el tipa si face *** ! Pacat ca are fetite, ca nu asa se educa fetele, nu poate fi un adevarat exemplu pentru copilele lui, nici macar din punct de vedere religios ! Un adevarat CRESTIN ORTODOX, nu asa se comporta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează