FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-0

Ionel Ganea, la prima înfrângere pe banca Voluntariului » Ce a spus antrenorul după 0-3 cu CSU Craiova: "Rezultatul este meritat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 16:19

FC Voluntari a pierdut meciul cu CSU Craiova, 0-3, la căpătul unui partide în care a avut doi eliminați în prima repriză.

Ionel Ganea, antrenorul formației ilfovene, a vorbit despre prima înfrângere a formației sale, din 2016, după trei victorii consecutive.

"Ăsta e fotbalul. Ambele echipe puteau marca. Rezultatul este unul meritat. Încă nu am vorbit cu jucătorii. Cred că o s-o fac mâine și o să punem lucrurile la punct.

Nu cred că nu au fost concentrați. Cred că s-a adunat oboseală, pentru că au fost meciuri grele. Ultimul meci, cu Chiajna, s-a jucat pe teren sintetic și a fost foarte solicitant", a spus Ganea la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Martie 2016, 21:29

Ganea batranul *** care trebuia dus demult la brutarie ...isi bate joc de munca ta ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează