FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC VOLUNTARI 1-2

Ionel Ganea: "Steliștii au schimbat soarta meciului". Atac la adresa lui U Cluj!

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 18:52

FC Voluntari a învins astăzi pe ACS Poli Timișoara, scor 2-1, prin golurile din repriza secundă ale lui Laurențiu Rus și Tudorie.

Ionel Ganea, antrenorul ilfovenilor, recunoaște că jucătorii împrumutați de la Steaua au făcut diferența în repriza secundă.

Pe parcursul celei de-a doua părți a meciului cu Timișoara și-au făcut apariția pe teren Enceanu, Ștefănescu și Tudorie.

"A fost un meci greu. Îmi felicit jucătorii pentru felul cum au răspuns la ce le-am transmis. Toată echipa a meritat această victorie. Pentru noi e un plus pentru că jucătorii care au intrat pe parcursul meciului au reușit să schimbe soarta meciului.

Conducerea mă ajută foarte mult față de perioada în care eram la Universitatea Cluj. Eu îmi doresc ca Tudorie să marcheze și cu Steaua, acum nu știu dacă vrea și el", a spus Ganea la Digisoport.

Florin Marin, antrenorul lui ACS Poli, a vorbit și el: "Am avut ocazii mari, am comis greşeli în apărare. Ne-au surprins. E un moment destul de greu, pe care trebuie să-l depăşim. Urmează două meciuri importante, pe care trebuie să le cîştigăm. Ne-au lisit jucători importanţi şi s-a văzut".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
deny74
deny74  •  15 Februarie 2016, 06:20

Brutarul de Mitica posibil sa mai aiba inca sfori la indemana pe care sa la traga.Naravul din fire n-are lecuire.Noaptea e un sfetnic bun pt el mai ales ca sta cu ochii pe pereti ca boala aia a lui cu cucul nu-l lasa sa doarma

romelo777
romelo777  •  14 Februarie 2016, 21:37

ganea tu nu fa atacuri la orice subiect are legatura cu u cluj!stiu un jucator caruia i-ai cerut ceva ca sa joace!ciocul mic!

bombon
bombon  •  14 Februarie 2016, 19:45

Se vede "mâna" lu' Mitică!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează