FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASA TÂRGU MUREȘ 2-0

Ionuț Chirilă a găsit motivul înfrângerii de la Botoșani: "Această problemă ne-a destabilizat jocul"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 22:30

"Am avut un start foarte bun de meci, în ciuda faptului că am avut doar o săptămână la dispoziție alături de echipă. 

  • Ionuț Chirilă, noul antrenor al celor de la ASA, a suferit o înfrângere la primul meci pe banca ardelenilor, scor 0-2 cu FC Botoșani.
  • Tehnicianul a declarat la finalul partidei că, în ciuda înfrângerii, e mulțumit de jocul echipei sale și speră că, având tot lotul la dispoziție, va reuși să salveze echipa de la retrogradare.

Problemele pe care le-am avut ne-au destabilizat puțin jocul. S-a văzut că ne-au lipsit enorm Mendy și Sin, ambii determinanți în banda stângă și a trebuit să improvizez cu Bănel, un jucător cu experiență internă, internațională, dar și cu multă personalitate.

Am avut 25 de minute bune, sperăm că în meciul viitor vom avea 45, apoi 60 și tot așa. 

Am dominat primele 25 minute, am jucat mai bine, am realizat câteva triunghiuri. Am avut acea ocazie a lui Emil Dică, dacă am fi marcat, poate că alta ar fi fost soarta partidei.

Am câștigat un jucător, pe Petra, care a fost foarte dezinvolt și a a ajutat foarte mult echipa. Și-a asumat responsabilități, a desenat frumos. Facem recunostrucție, ce să facem.

Am întâlnit o echipă bună, cu un antrenor bun, care are continuitate. Botoșaniul e o echipă care trebuie să fie în play-off", a spus Ionuț Chirilă, la TV Dolce Sport. 

"E greu să schimbi ceva într-o săptămână. În România deja ne-am obișnuit să se schimbe repede antrenorul, dar nu e treaba mea asta, șansele de rămânere în Liga 1 încă există" Andrei Ciolacu

ASA Târgu Mureș a fost învinsă la Botoșani, scor 0-2, iar salvarea de la retrogradare pare tot mai iluzorie (AICI ai detalii despre partidă)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  01 Aprilie 2017, 08:27

mai bine se apuca de cantat si asta....

bazileon
bazileon  •  01 Aprilie 2017, 07:10

Antagonistul amfibian/reptilian diintr_un film SF.

lukasoil17
lukasoil17  •  31 Martie 2017, 23:55

are itzarii cu un numar mai mic...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează