FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Lupescu a comentat situația clubului său de suflet: "Mi-aș fi dorit ca spiritul dinamovist să fie mai adâncit"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 22:03

Invitat la emisiunea "Tribuna Zero", moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, Ionuț Lupescu a comentat situația de la Dinamo.

"Negoiță a putut să aducă clubul doar până la punctul ăsta. A declarat că are nevoie de ajutor, că nu se descurcă singur. Sper să se găsească cineva. Mi-aș fi dorit ca spiritul dinamovist să fie mai adâncit. Dinamo a avut întotdeauna un centru puternic de copii și juniori, poate cel mai puternic din România.

A produs întotdeauna, de la Dumitrache, Dinu, Lucescu, apoi generația mea, a lui Hîldan sau Marica. Am avut jucători care evoluau la națională și făceau față și la echipele din străinătate", spus Ionuț Lupescu. 

Citește și: Ionuț Lupescu vine cu două soluții pentru revitalizarea fotbalului: "M-am uitat la FCSB. E un început bun"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
romulus65
romulus65  •  20 Martie 2018, 16:38

Imi doresc ca, dupa ce castiga, Ionut Lupescu sa verifice la sange contractele facute de Burleanu. Cine stie ce magarii a facut si Burleanu de este atat de disperat sa ramana in functie?

caminero
caminero  •  20 Martie 2018, 15:31
Postat de jack_the_stripper pe 20 Martie 2018, 10:58

Păi, Ionuț, spiritul dinamovist e adâncit. În groapa... play-outului...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  20 Martie 2018, 12:52

jack_,ai grija tu de spiritul fecesebist care nu exista ,si asta dupa ce vii de la *** ,*** si *** ***,sa nu cumva sa *** ***.Si preda dracu odata vesta!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează