FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionuț Lupescu, declarație categorică despre războiul dintre Steaua și FCSB: "Vrem nu vrem, asta trebuie să facem"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 22:25

Ionuț Lupescu, 49 de ani, candidatul cotat cu cele mai mari șanse să câștige alegerile de la FRF, a fost întrebat ce părere are despre conflictul dintre FCSB și Steaua Armatei.

"Mi-e greu să spun, pentru că nu cunosc cazul. Trebuie, până la urmă, să respectăm o decizie a instanţei. Eu n-am văzut dosarul, n-am văzut în detaliu care sunt probele juridice.

De aceea, vrem nu vrem, trebuie să respectăm decizia instanței", a declarat Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.

În decembrie 2016, George Becali a pierdut definitiv procesul cu CSA și nu mai are dreptul să folosească numele Steaua București.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
kla2005
kla2005  •  06 Martie 2018, 15:05

pentru toti talpanistii si cateii... "Instanta: Tribunalul BUCURESTI Complet: Secţia a-III-a Civilă Stadiu procesual: Fond Materie: Proprietate Intelectuala Obiectul dosarului: marcă" http://www.dreptonline.ro/dictionar_juridic/dictionar_juridic_litera.php?litera=M Marca: Reprezinta un semn susceptibil de reprezentare grafica. Poate constitui o marca orice semn susceptibil de reprezentare grafica, conform art. 2 din lege. Prin semne cu inalta valoare simbolica, in sensul art. 5 alin. (1) lit. m) din lege, se intelege: simboluri religioase, simboluri sau embleme apartinand unor societati sau fundatii de caritate, simboluri apartinand unor asociatii culturale cu scop educativ, numele unor personalitati istorice importante. Pentru a aprecia daca o marca contine semne cu inalta valoare simbolica, in special un simbol religios, OSIM poate sa ceara, in masura in care considera necesar, avizul autoritatilor competente. Pentru a aprecia daca o marca contine ecusoane, embleme, blazoane, semne heraldice, altele decat cele avute in vedere de art. 6 ter din Conventia de la Paris � Conventia pentru protectia proprietatii industriale din 20 martie 1883, Paris, asa cum a fost revizuita si modificata, ratificata de Romania prin Decretul nr. 1.177/1968, OSIM solicita avizul autoritatilor competente. Protectia marcii si cadrul ei juridic sunt reglementate de HG 1134/2010 Mno, amu ce are "Dreptul Proprietatii Intelectuale si Industriale" cu "palmaresu

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  05 Martie 2018, 12:02
Postat de rjka pe 03 Martie 2018, 18:15

Pai cum sa fie fc fcsb continuatoarea stelei mai citiți o data motivarea instanței care spune clar piperanul a pierdut marca stelei ce includ culori palmares istoric voi nu vreți sa acceptați adevarul mai dați și exemple legate de Simona halep ca dacă se căsătorește schimba numele dar tot performanțele rămân pai n-are legătura cu speța Steaua dar becalaisti n-ai ce sa le faci iei și cu Mironică sa traesti patroane așa e cum zici tu urcate pe mașina ura ura suporteri de rezultat mai bine ați învața ce înseamnă Steaua cu adevărat și mai învățați istoria stelei dar voi nu știți de cât Maybach și atât .

UNDE SCRIE BA despre Culori, palmares, ect !?//// Conform hotărârii numărul 989/2016, din dosarul cu numărul 31705/3/2015, clubul Fotbal Club Fcsb SA nu are voie să folosească, fără consimțământul CSA Steaua București, „semnele Steaua, Steaua București sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale și în special în competițiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociațiile și federațiile sportive”

salatini
salatini  •  05 Martie 2018, 07:02

fcsbeaua este o comună caraghioasă a României, ca oricare alta. steaua are palmaresul!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează