FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Ionuţ Negoiţă a dat de gol coregrafia galeriei: "Va fi ceva extraordinar" » Prefaţează derby-ul: "Aţi văzut-o pe Valencia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 18:01

Dinamo întîlneşte mîine seară pe Steaua în returul semifinalei Cupei României, în direct pe Protv şi liveTEXT pe GSP.RO de la 20:30. În tur, roş-albaştrii au cîştigat categoric pe Naţional Arena, scor 5-2.

Ionuţ Negoiţă a prefaţat partida de mîine seară şi anunţă o altă coregrafie specială a Peluzei "Cătălin Hîldan" după ce în meciul tur din Liga 1, fanii "cîinilor" au afişat una 3D, cu Florea Dumitrache şi Cătălin Hîldan:

"Cel mai important lucru este că Dinamo a reuşit să readucă suporterii la stadion şi veţi vedea şi mîine seară ce va fi în tribune, chiar dacă rezultatul din tur a fost cel care a fost. Suporterii noştri au pregătit şi de această dată o surpriză. Veţi vedea din nou o coregrafie extraordinară, cu mult peste ceea ce aţi văzut pînă acum. Bravo lor! Eu, unul, de aceea am ales să investesc în continuare la Dinamo, pentru aceşti suporteri. Situaţia clubului a fost dramatică atunci cînd l-am preluat şi este foarte grea în prezent, însă fanii lui Dinamo mă fac să merg mai departe!", a spus Negoiţă pentru Digisport.

Acţionarul dinamovist a dat exemplele Valencia, din sfertul cu Basel, şi Dinamo la Liberec cînd s-a referit la şansele roş-albilor cu Steaua:  "Eu sînt un om realist în tot ce fac, dar dacă am 1% şanse să fac ceva, atunci lupt pentru acel procent. Sigur că va fi foarte greu, dar nu imposibil. Aţi văzut ce a făcut Valencia, acasă, în Europa League cu FC Basel, după înfrîngerea categorică din Elveţia şi de asemenea ştiţi ce s-a întîmplat la Liberec.

Îmi doresc, în primul rînd, o calificare, iar dacă nu se va putea, vreau măcar o victorie de orgoliu. Sper să avem parte de un arbitraj corect, deşi am avut o experienţă neplăcută cu Istvan Kovacs la meciul cu Astra, din tur, cînd l-a eliminat degeaba pe Cosmin Matei. Avertizez că dacă nu vom avea parte de un arbitraj imparţial, vom riposta extrem de virulent. O să vedeţi!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
ertyuiop
ertyuiop  •  17 Aprilie 2014, 12:56

Unii cu coregrafiile altii cu trofeele!

hanf
hanf  •  17 Aprilie 2014, 00:25
Postat de catalin_2704 pe 16 Aprilie 2014, 23:54

va fi ceva extraordinar....300 de catzei imbracati cu chiloti de imitatie de piele schelelaind a durere...:))

m.a-t.a

catalin_2704
catalin_2704  •  16 Aprilie 2014, 23:54

va fi ceva extraordinar....300 de catzei imbracati cu chiloti de imitatie de piele schelelaind a durere...:))

Vezi toate comentariile (79)
Comentează