FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ionuţ Negoiţă: "Am ajuns la un acord cu Copos să preiau Rapidul, aştept rezultatele auditului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a declarat că s-a întîlnit vineri seară cu George Copos, cu care a ajuns la un acord privind preluarea Rapidului, însă aşteaptă rezultatele unui audit financiar şi ca patronul giuleştenilor să rezolve problema cu Fathi Taher.

"Domnul Copos m-a contactat în ultima perioadă, iar vineri seară m-am întâlnit cu dânsul pentru a discuta despre preluarea Rapidului. De principiu, am ajuns la un acord să preiau clubul, dar vreau să văd ce se întâmplă. A rămas să facem paşii corecţi, am cerut un audit pentru a vedea situaţia exactă a clubului. Dânsul are un audit, dar să vedem dacă mă mulţumeşte, dacă nu vom cere un altul de la o altă firmă. George Copos mai trebuie să lămurească şi contractul pe care îl are cu Fathi Taher", a spus Negoiţă.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  08 Februarie 2009, 01:07

va iesii un mare razboi in giulesti!!! copos,mai bine pleci odata k itzi va parea rau mai tarziu!!!

 •  07 Februarie 2009, 20:28

wtf

 •  07 Februarie 2009, 18:17

astia ajung in b

Vezi toate comentariile (7)
Comentează