FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuţ Negoiţă, atac la adresa lui Cristi Borcea: "A direcţionat jucătorii spre Steaua, spre familie!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 martie 2014 13:50

Înfrîngerea cu Steaua l-a determinat pe Ionuţ Negoiţă să aibă reacţii dure.

Oficialul dinamovist l-a atacat pe fostul acţionar Cristi Borcea făcînd referire la relaţia sa de rudenie cu Gigi Becali.

”Trebuie să ţinem cont că vreo trei sau patru jucători din lotul Stelei ar fi trebuit să ajungă la noi de mai multă vreme, dar au fost direcţionaţi către Ghencea, în familie.

Dinamo a mai luat doar ce a mai rămas disponibil pe piaţă. Noi am fost într-o continuă scădere, în timp ce ei au progresat”, a spus Negoiţă la sportro.

4 stelişti puteau ajunge în Ştefan cel Mare
Chipciu, Pîrvulescu, Prepeliţă şi Stanciu au fost ofertaţi de Dinamo cînd jucau pentru FC Braşov, Gaz Metan, FC Argeş şi Vaslui. Dar Cristi Borcea, pe atunci acţionar la Dinamo, a pierdut lupta cu naşul său, Gigi Becali şi cei patru au ajuns în Ghencea.

În prezent, Cristi Borcea ispăşeşte o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni de închisoare, fiind condamnat în Dosarul Transferurilor.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (115)
dlq1
dlq1  •  29 Martie 2014, 17:16
Postat de napocarepublic pe 28 Martie 2014, 18:15

Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. Pentru buCURestenii din 6hena urmeaza cazul Avicola....un nou caz de jaf din averea statului.

Stai linistit urmeaza ungurul (vezi eu nu scriu in CUR il...) , apoi fiecare dupa cele ce au facut si fac inca fotbalului romanesc !

dlq1
dlq1  •  29 Martie 2014, 16:50
Postat de subiectiv777 pe 29 Martie 2014, 11:14

mah, tu mirosi a "Lucy in the Sky with Diamonds" sau ai pus-o pe etnobotanice ca-s mai ieftineala?

bravo !!! Chiar asa !!

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  29 Martie 2014, 12:57

Saracul... ma intreb cum reuseste omul asta sa se incalte cu pantoful drept pe piciorul drept si stangul pe stang inainte sa iasa din casa, asa de confuz e. E ca o masina de dat dume. "Platesc oricat pentru rezilierea contractului lui Roti cu AMP" apoi dupa doua zile "n-am bani sa tin clubul, mai trebuie investitori", acum o da ca Borcea a lasat jucatori la Steaua intentionat... Haos total sub inceputul lui de chelie, omul e noul Mititelu, expert in scos cuvinte pe gura doar de dragul de a le scoate.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează