FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță promite sancțiuni dure pentru jucătorii de la Dinamo care au pariat! Ce spune despre Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 19:32

Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a vorbit despre jucătorii despre care se crede că ar fi pariat din lotul lui Mircea Rednic. 

"Bănuiesc că Stoican nu a pariat pe Liga 1, atunci ar fi o mare problemă. Dacă a pariat pe meciuri din altă parte, nu văd o faptă așa gravă. Mă interesează lista jucătorilor de la Dinamo care au pariat.

Eu nu cunosc acest fenomen, prefer să-l subestimez decît să devin paranoic. E o problemă mare dacă există jucători care au pariat pe Liga 1.

Să nu ne grăbim însă, lucrurile vor ieși la iveală", a spus Ionuț Negoiță pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
belagio
belagio  •  28 Noiembrie 2015, 01:10

Nu as baga mana in foc ca barboianu nu a pariat , sa fie putin strans de caise , si sa sa se duca ancheta pana la cei mai apropiati si nu numai .Nu poti sa faci ce a facut barboianu cu fcsb, daca esti cu capul pe umeri...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Noiembrie 2015, 23:47

....”Se anunta un nou scandal in fotbalul romanesc, dupa ce Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a descoperit ca pe lista romanilor care au conturi pe site-uri de pariuri online ilegale sunt mai multi fotbalisti din Liga I. Printre acestia sunt patru jucatori de la Steaua, doi de la Chiajna si cate unul de la Rapid si Astra, anunta Prosport....” !!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Noiembrie 2015, 23:11

Eu am inteles ca sunt patru jucatori de la ex steaua- fcsb si de la alte doua echipe dar nu se specifica nimic de Dinamo.....probabil jucatori din perioada Stoican..?! O fi si ...Barboianu ?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează