FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

UPDATE » ȘOC LA DINAMO! Negoiță îl acuză pe Bărboianu că a VÎNDUT derby-ul Stelei: ”Știu cu cine, știu locul, știu suma!” » Prima reacție a fundașului!

Articol de - Publicat miercuri, 06 mai 2015 17:00

Ionuț Negoiță, patronul celor de la Dinamo, a răbufnit la adresa lui Ștefan Bărboianu în cadrul conferinței de prezentare a lui Mircea Rednic în funcția de antrenor.

UPDATE 17:20:

Ștefan Bărboianu a vorbit pentru GSP.ro după ce a fost acuzat de BLAT de Negoiță: ”Nu pot să-mi revin! Sînt șocat! Pur și simplu sînt șocat. Nu înțeleg. Sînt afirmații grave. Nu credeam în viața mea că se poate spune așa ceva despre mine. Nu știu cum să reacționez”.

Știrea inițială:

Omul de afaceri Ionuț Negoiță l-a acuzat pe fundaș, dat afară deja de la echipă, că a vîndut derby-ul cu Steaua, 1-3! Bărboianu a comis penalty-ul transformat de Nicușor Stanciu la scorul de 0-0 (Detalii AICI).

”Nedelcearu a jucat excelent. Îmi vorbea toată lumea de tinerețe, de emoții. Cum a putut el să joace bine, iar Bărboianu să facă două faulturi clare în fața arbitrului? Vorbim de golănie, de ticăloșie. Nu vorbim de despărțire amiabilă, a fost dat afară.

Măselele stricate trebuie date afară. Vă aduceți aminte cînd Mititelu a zis că e un trădător? A avut dreptate Mititelu și am auzit și de la alții. Și-a trădat colegii, a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce?”, a declarat Ionuț Negoiță.

”Știu cine, știu locul, știu suma!”

Patronul lui Dinamo susține că Bărboianu ar fi fost plătit să greșească în favoarea Stelei și că va mărturisi totul autorităților: ”Știu cine, știu locul, știu și despre cît e vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte.

Din păcate, mai sînt jucători ca el în fotbalul românesc. Poate vreun fraier ca mine să-l mai ia pe Bărboianu, dar nu cred că va mai juca fotbal. Ticăloșii ca el nu vor mai juca fotbal”.

”Am vorbit cu cineva foarte apropiat de el. Am întrebat cum poate justifica ce a făcut. Mi-a spus că și el l-a avertizat să lase prostiile”
Ionuț Negoiță

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (408)
mickey13
mickey13  •  07 Mai 2015, 15:56

Cei de la Petrolul... aia ce-o sa faca? Scandal la Ploiești, între fani și jucătorii de la Petrolul! Galeria le cere fotbaliștilor antrenați de Mihai Teja și Valentin Sinescu să piardă meciul de la Târgu Mureș, cu ASA, pentru ca ardelenii să iasă campioni în dauna Stelei. “Aviz “petroliştilor” de la echipă: dacă bateţi sau faceţi egal cu Tg. Mureş, apoi să aveţi grijă prin oraş pe unde mergeţi! Cum aţi vîndut meciurile cu Rapid, Iaşi, Pandurii, Viitorul + altele, la meciul cu ASA vrem să o furăm, că deja ne-am obişnuit”, au scris fanii Petrolului pe o rețea de socializare, conform sportonlineph.ro.Și lui Mircea Rednic fanii i-au cerut să piardă cu ASA. Cu doar cîteva zile înainte de a-și da demisia de la Petrolul, Puriul declara, la o conferință de presă: ”Noi vrem să cîștigăm, nu știu însă dacă vrea și galeria!” Interesantă este și reacția unuia dintre jucători, Victoraș Asaftei: ”Eu vreau să cîștige ASA Târgu Mureș campionatul, dar și noi să terminăm pe locul al treilea!”

bivumu
bivumu  •  07 Mai 2015, 11:02

Ridicol. Un an slab facut de Dinamo poate fi sters cu o acuzatie la adresa unui angajat ? Indiferent daca este adevarat sau nu, nu poti sa iesi in fata suporterilor atat de agitat, ca si cum acesta ar fi motivul anului prost. Ce sa spun !. Ca-i doare la basca pe suporteri cine ia campionatul. Pe ei ,cred ca ii intereseaza sa vada echipa jucand fotbal !

adrian_hora
adrian_hora  •  07 Mai 2015, 09:23
Postat de folyo2001 pe 07 Mai 2015, 09:03

"Știu cine, știu locul, știu și despre cît e vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte." Eu stiam ca avem multi securisti care sunt patroni, dar asta ii intrece pe toti...auzi: fiecare jucator va fi verificat...dupa aceea o sa i se dea si carnet de membru si vor cotiza lunar, ca doar asa se imbogatesc astia.

chestia e ca acuza public fara sa aduca dovezi. Trebuie dat in judecata pentru calomnie urgent, altfel lumea o sa il creada.

Vezi toate comentariile (408)
Comentează