FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ionuţ Negoiţă: "Taher are prima opţiune la cumpărarea Rapidului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă discută cu George Copos despre preluarea Rapidului, acesta recunoaşte totuşi că încă nu este nimic sigur iar Fathi Taher este favorit în continuare să cumpere echipa.

"Am avut o discuţie de principiu, fiindcă dînsul ştie că eu vreau să intru în fotbal. Cum el vrea să iasă din fenomen, s-a gîndit la mine. Vor urma alte discuţii, dar oricum prima opţiune o are Taher. Aici nu este vorba doar de o afacere ci şi de oameni, de suporteri", a spus Ionuţ Negoiţă la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  07 Februarie 2009, 18:12

E clar ca Negoita are un mare plus in favoarea lui Taher, acela ca este ROMAN. Ceea ce este un lucru f.mare. Daca vine Taher, pot sa bag mana in foc, ca acest club de traditie nu se va mai bate niciodata, sus acolo, la titlu.

 •  07 Februarie 2009, 17:31

nu conteaza cine vine, dar sa se termine odata circul asta si sa avem stabilitate, ca m-am saturat: ba pleaca Herea, ba pleaca Lazar, ba Cesinha; pe Copos nu il putem vinde sa ne platim datoriile?

 •  07 Februarie 2009, 17:31

daca nu fa-ti o noua echipa sa zicem bucharest city sau reinvie pe juventus bucuresti club de la 1910 si joaca pe noul stadion lia manoliu care se face plateste tu chirie acolo.un club nou pentu un stadion nou pentru bucuresti.Daca iei rapidul sa joci oricum pe noul stadion.nu lasati epava sovietica dinamo sa puna eticheta capitalei dinamo clubul fostelor securitati din spatiul tratatului de la Vasovia ,securitatea=tuortura romanie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează