FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CONCORDIA 1-1

Ionuț Popa a ajuns la capătul răbdării: "Suntem singuri împotriva tuturor" » Noi contre cu FRF

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 20:03

Ionuț Popa, tehnicianul lui ACS Poli, a comentat remiza obținută de echipa sa pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, scor 1-1.

"Nu am reușit să câștigăm, așa cum ne-am propus. Am dominat mare parte a jocului. Repriza a doua s-a disputat la o poartă, nu am avut luciditatea necesară. Nu avem finețea necesară la construcție. 

Am riscat pe final, a urcat Șeroni. Ne-am dorit să nu pierdem pentru că echipa nu merita să piardă. Sper să ajungem în situația în care și jucătorii mai vechi, accidentați, să vină în echipă, pentru că începem practic un nou campionat", a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul Timișoarei a continuat duelul de la distanță cu FRF, nemulțumit fiind că a TAS a menținut penalizarea de opt puncte a bănățenilor.

”Dacă îi întrebi pe cei de la FRF, vor spune că iar Popa are gura mare, face pe nebunul, așa că mai bine tac. Suntem singuri împotriva tuturor până la capăt", a spus Popa, conform pressalert.ro.

ACS Poli și Concordia Chiajna au remizat, scor 1-1, primul meci al ultimei etape din sezonul regulat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gido
gido  •  05 Martie 2017, 09:21

cu cine se cearta??? cu frf sau cu tas? tas ia luat 8 puncte...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează