FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ionuț Popa a dat declarația zilei: "Vine «nesimțitul» ăla de Neymar să ne scoată" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 10:52

Ionuț Popa, fan recunoscut al celor de la Real Madrid, a comentat situația nu tocmai roz din tabăra deținătoarei Ligii Campionilor și a vorbit despre posibilitatea transferului lui Gabriel Torje.

...despre Real Madrid: "Vine «nesimțitul» ăla de Neymar să ne scoată din Liga Campionilor. :) L-am dorit la noi și acum ne face zile grele. Ne-am revenit, am scos fotbalul din cap Valenciei. Am vreo 4 jucători în lot care țin cu Barcelona. Cânu râde mereu de mine, mă întreabă dacă am văzut jocurile din ultima vreme", a declarat Ionuț Popa la TV Digi Sport. 

...despre Gabriel Torje: "Am vorbit cu Cristi Opria despre Torje. Îmi făceam și planuri cum să-l adaptăm mai rapid. La noi ar fi intrat direct în joc și putea să aducă acel plus de spectatori, de atmosferă, acea atitudine în echipă. Era un reviriment pentru Timișoara".

Real Madrid întâlnește PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
maradona5
maradona5  •  31 Ianuarie 2018, 18:16
Postat de hannah.robinson pe 31 Ianuarie 2018, 15:15

Ce sa facă la recas ca nici voi nu mai știți cine sunteți

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hannah.robinson
hannah.robinson  •  31 Ianuarie 2018, 15:15

Ce sa facă la recas ca nici voi nu mai știți cine sunteți

Vezi toate comentariile (2)
Comentează