FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAME NOI

Ionuţ Popa: "Becali şi Neţoiu sînt prietenii mei, nu cred că au vrut să mă lucreze"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Ionuţ Popa, fostul antrenor al lui Poli Iaşi, crede că Gigi Becali şi Gigi Neţoiu sînt prietenii lui şi nu l-ar fi lucrat niciodată, dar dacă ştia, ar fi pierdut meciul cu Vasliu cu 8-0.

"Mi se pare interesantă stenograma, dar nu cred. Gigi Becali şi Gigi Neţoiu sînt prietenii mei şi nu cred că au vrut să mă lucreze. N-am ştiut că vor să pierdem meciul, dacă ştiam pierdeam cu 8-0. Păcat că nu trăieşte Caragiale. Dacă era el, uitam de criză şi de toate, era show. Prietenii nu se lucrează. Oamenii mi-au spus că Nichita m-a lucrat, dar el mi-a spus că sînt fratele lui. Asta e, bănăţenii sînt mai creduli", a spus Ionuţ Popa la sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  30 Ianuarie 2009, 23:22

Nea Popica, ai facut treaba buna la Iasi dar nu ai fost in stare sa creezi o echipa de viitor cu jucatori tineri cum a facut Nea Simionas la Otelul. Poate jucam si noi in Cupa Uefa. La Liceul sportiv din Iasi si in Moldova sunt destui copii talentati. Chiar trebuie sa noi luam jucatori de la Jiul sau imprumutati de la Dinamo. Unde ajungem cu jucatori imprumutati? Cristea a fost o exceptie. Pe Balba trebuia sa-l scuturi mai tare, dar probabil ca nu prea ai ce scutura...

 •  30 Ianuarie 2009, 23:12

bine ca ai plecat

 •  30 Ianuarie 2009, 22:30

sunt un iesean adevarat care iubeste fotbalul local si pe dl popa. pacat ca a plecat de la noi unde a avut rezultate cu lotul pe care l-a avut si banii care mai mult nu erau ..... vei ramane pentru noi cel mai mare antrenor al iasului succes in continuare si nu uita ca pentru iasi ai fost si vei ramane CINEVA

Vezi toate comentariile (6)
Comentează