FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ACS POLI 5-0

Ionuț Popa, declarații savuroase după ce a fost umilit de Hagi: "Plecăm jumuliți de aici! Una le-am zis, alta au făcut"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 17:37

Antrenorul celor de la ACS Poli, Ionuț Popa, se ia de jucători după umilința de la Ovidiu cu Viitorul, 0-5. Tehnicianul bănățenilor spune că elevii săi nu i-au respectat în nici un fel indicațiile. 

"Ce să mai zic? Am pregătit una și a ieșit alta! Le-am cerut să respecte ceva și ei n-au făcut asta. Probabil că în viața unei echipe apar lucruri de genul ăsta, când jucătorul nu mai înțelege ce se întâmplă cu el pe teren.

Azi ne-am făcut de râs. E adevărat că au lipsit câțiva jucători, precum Doman, Bărbuț, Henrique sau Cânu... Dar tot nu înțeleg. Viitorul merită felicitări pentru cum joacă. Am plecat ca o echipă jumulită, deși venisem ca o echipă neînvinsă. 

Nu le-am zis nimic jucătorilor, nu vorbesc cu ei acum. Dar dacă ne vom prezenta la fel la meciurile următoare, ne bate oricine, de la 5 în sus. Sper să se trezească și să-și revină.

Despre puncte ce să mai zic. Dracu' știe dacă vom mai lua acele puncte de la TAS. Mie mi-ar fi jenă să mai vorbesc despre fotbal când echipa joacă în asemenea hal", a zis Ionuț Popa la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close