FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ACS POLI 1-0

Ionuț Popa, demențial după meciul cu CFR: "M-a impresionat Omrani în vestiar" :) + Cine crede că va câștiga titlul în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 22:20

Ionuț Popa, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, a oferit din nou declarații interesante după înfrângerea suferită în fața celor de la CFR Cluj, scor 0-1.

"Nu am avut curaj în atac. Poate cu mai multă șansă la ultima fază scoteam un punct, deși ar fi fost nemeritat. Arbitrajul a fost impecabil. Atitudinea jucătorilor mi-a plăcut foarte mult astăzi, mult peste ultimele meciuri. Îmi pare rău că nu am continuat șirul jocurilor fără înfrângere.

M-a impresionat Omrani în vestiar. Se dădea peste cap să îmi arate cum am făcut eu în tur. Tumba lui a ieșit mai bine decât a mea. Mi-au dat și o minge semnată de toți jucătorii. Eu știu cu "găina", vorbesc cu ea. 

Merită sa îi felicităm. Merită să fie campioni. Am un lot foarte bun, cu un antrenor pe măsură. CFR Cluj m-a impresionat cel mai mult prin maturitate, Craiova prin viteza de joc, Constanța prin stilul lor de joc și Steaua. Ele sunt cele mai bune echipe. Noi nu cred că mai avem șanse la play-off", a declarat Ionuț Popa la TV Digi Sport.

Vezi și: VIDEO CFR Cluj câștigă cu Poli Timișoara, 1-0, și își continuă parcursul excelent! Primul semn că ardelenii pot câștiga cel de-al patrulea titlu din istorie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  10 Decembrie 2017, 09:09
Postat de demolarii pe 10 Decembrie 2017, 00:47

Cred că I Popa e mai bun de primar, decât să de-a declarații....în orice caz e un tip influențabil.....care care se face frate cu dracul....cu toate că e post.

decât să de-a declarații

sofronpaul
sofronpaul  •  10 Decembrie 2017, 07:41

@steaua.libera. Cred ca se refera la echipa Viitorul Constanța, care il impresionează prin stilul lor de joc. Nu mai stii echipele din liga 1 :))

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Decembrie 2017, 04:45

Se referă la capacitatea de a fi constant - “constanță”, nu la orașul de la malul marii. Vai de capul nostru, nici nu știți ce transcrieți.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează